Γιαννακούρας: Οι παρατάξεις της μειοψηφίας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων

Γιαννακούρας: Οι παρατάξεις της μειοψηφίας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων

Νοέμβριος 21, 2019 - 20:19
0 σχόλια

Παρέμβαση στη συζήτηση που έγινε στο ΠεΣυ για τις τροποποιήσεις της ΝΔ στον Κλεισθένη και στην απλή αναλογική.

Η απλή αναλογική είναι ό,τι καλύτερο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αρκεί να έχουν οι παρατάξεις αυτή τη φιλοσοφία, κάτι που δεν βλέπουμε να έχει η παράταξη της πλειοψηφίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Άλλωστε η ΝΔ ήταν πάντα αντίθετη και απέναντι σε κάθε αλλαγή που γίνονταν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και δεν γίνεται να αλλάξει τώρα.

Οι πολίτες και της Πελοποννήσου έχουν ψηφίσει με την απλή αναλογική και εμείς ως Περιφερειακοί Σύμβουλοι έχουμε την υποχρέωση να την υπερασπιστούμε και να την στηρίξουμε.

Θεωρώ πως όποιες αλλαγές έγιναν από τη ΝΔ στο όνομα της κυβερνησιμότητας είναι αντιλαϊκές, αντιδημοκρατικές και δεν ξέρω μήπως είναι και αντισυνταγματικές και φέρνουν την οπισθοδρόμηση.

Ευτυχώς οι παρατάξεις της μειοψηφίας (αφού η παράταξη του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα δήλωσαν απόντες από την ψηφοφορία) στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και ψήφισαν κατά των αλλαγών στην απλή αναλογική.

Βαγγέλης Γιαννακούρας

Video: 

Τοποθέτηση Β. Γιαννακούρα στο ΠεΣυ για τις τροποποιήσεις της ΝΔ στον Κλεισθένη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.