Γιαννακόπουλος σε Γκιρτζίκη: «Σπρώχνετε» το Άργος. Το νου σας

Γιαννακόπουλος σε Γκιρτζίκη: «Σπρώχνετε» το Άργος. Το νου σας

Ιανουάριος 25, 2016 - 10:45
0 σχόλια

Απάντηση Μερτύρη:  'Oποιος ασχολείται με την ομάδα του άλλου, μένει πάντα δεύτερος.

Προειδοποιητικό μήνυμα σε Γκιρτζίκη και ΕΠΟ έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος διακρίνει «σπρώξιμο» του Παναργειακού έναντι της Σπάρτης στην ''μάχη' του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας  για άνοδο στη Football League.

Λίγη μόνο ώρα μετά την ήττα της Σπάρτης στην Ερμιόνη από την Ένωση με 2-0 και εκτός έδρας νίκη του Παναργειακού στην Μανωλάδα που φέρνει πλέον ισόβαθμες τις δύο ομάδες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μέσω επιστολής του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε υπόνοιες για τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη για διαφορετική μεταχείριση για την ομάδα του Παναργειακού.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

 «Παρακολουθούμε με περίσσια υπομονή την προσπάθεια της ΕΠΟ να σπρώξει με το έτσι θέλω την ομάδα του Αργους στη Β' Εθνική... Προειδοποιούμε τον Γκιρτζίκη ότι τέτοιες πρακτικές δεν θα γίνουν αποδεκτές από την Σπάρτη. Το νου σας...».

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν θα μπορούσε να περάσει αναπάντητο από την πλευρά του Παναργειακού που απάντησε στην ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μέσω του προέδρου της Αργολικής ομάδας Ιωσήφ Μερτύρη τονίζοντας  με καυστικό τρόπο πως όποιος ασχολείταιμε την ομάδα του άλλου στο τέλος μένει πάντα δεύτερος.

Αναλυτικά η δήλωση του Ιωσήφ Μερτύρη:

«Με μεγάλη μου, προσωπική έκπληξη διάβασα τις δηλώσεις του κυρίου Γιαννακόπουλου και κυριολεκτικά έπεσα από τα σύννεφα. Του συνιστώ λοιπόν να μας πει και να μας αποδείξει που αδικήθηκε φέτος η Σπάρτη και βέβαια που ευνοήθηκε ο Παναργειακός. Μήπως όμως έως τώρα γίνεται εντελώς το αντίθετο; Εξάλλου, θα τον συμβούλευα να κοιτάξει την δική του ομάδα, γιατί όποιος ασχολείται με την ομάδα του άλλου, μένει πάντα δεύτερος».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.