Για την νίκη, το σερί και την ψυχολογία

Για την νίκη, το σερί και την ψυχολογία

Νοέμβριος 21, 2015 - 11:06
0 σχόλια

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (15:00)

 

Απόλυτα έτοιμος για την πολύ σημαντική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την 11η αγωνιστική στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League το Σάββατο (21/11, 15:00) στο γήπεδο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είναι ο Αστέρας Τρίπολης.

Η αρκαδική ομάδα στοχεύει ασφαλώς στην νίκη και στην διεύρυνση του σερί των επιτυχιών της που θα την κρατήσουν στην πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος που είναι και το βασικό ζητούμενο στην παρούσα φάση ανεβάζοντας παράλληλα την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών ενόψει του αγώνα ''τελικός'' στην Πράγα με την Σπάρτα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League την Πέμπτη (26/11).

Παραδοσιακά οι αναμετρήσεις του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο έχουν την δική τους ξεχωριστή σημασία καθώς έχουν γίνει εξαιρετικά και πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια στο παρελθόν αφού και οι δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στην Super League και είναι πολύ ανταγωνιστικές.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να δούμε και το Σάββατο (21/11) στο γήπεδο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' με τον σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι καθώς και τα δύο αστέρια του Ελληνικού πρωταθλήματος έχουν ανάγκη τους βαθμούς ο καθένας την δεδομένη χρονική στιγμή για τους δικούς του λόγους και αυτό γιατί οι κιτρινομπλέ θέλουν να συνεχίσουν να βρίσκονται στα ψηλά της Super League ενώ οι Περιστεριώτες να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις μετά το πολύ άσχημο ξεκίνημα τους.

Το γεμάτο γήπεδο θα παίξει βεβαίως τον ρόλο του και είναι αναγκαία η παρουσία του κόσμου στο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' αφενός για να υποστήριξη την ομάδα του και να την βοηθήσει να φθάσει στην νίκη κόντρα στον Ατρόμητο και αφετέρου για να δώσει δύναμη στους παίχτες του Στάικου Βεργέτη και να τους βοηθήσει για την πολύ καθοριστική αναμέτρηση με την Σπάρτα Πράγας που πλησιάζει.

Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έχει ταξιδέψει στην Τρίπολη χωρίς απουσίες θέλοντας από την πλευρά της το θετικό αποτέλεσμα μετά από αρκετές αγωνιστικές για να μπορέσει να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.