«Γι' αυτό σε αγαπάμε Δήμαρχε Γορτυνίας»

«Γι' αυτό σε αγαπάμε Δήμαρχε Γορτυνίας»

Απρίλιος 25, 2016 - 14:18
0 σχόλια

Χωρίς την  παραμικρή  δόση υπερβολής, ούτε  τα μεγάλα λόγια που μπορεί κάποιος  να γράψει, για τον  Δήμαρχο  της Γορτυνίας.

Τον κύριο  Γιάννη  Γιαννόπουλο, είναι ο μοναδικός. Είναι ο άνθρωπος  που έχει συνδεθεί   ποικιλοτρόπως   με  την  ομάδα  των    ΑΡΚΑΔΩΝ  της ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ    μπάσκετ   ανδρών και  με  τον  προπονητή, και δημιουργό της Θανάση  Μεντρέκα.  

Πριν  ακόμα  γίνει  δήμαρχος, συμμετέχει  στο πρώτο κύπελλο της ομάδας. Και από τότε  την  υιοθέτησε, σήμερα  καμαρώνει  κάθε επιτυχία, χαίρετε  καθετί  που  κάνει.  Γιατί  ο αθλητισμός είναι ωραίος  όταν  υπάρχει μες στην κοινωνία, η  ομάδα συμμετείχε  σε ένα παιχνίδι  φιλανθρωπικό σκοπό, πέρσι  σε αντιστοιχώ  παιχνίδι. Για  την σχολική  βία, και το ρατσισμό. Οι κορυφαίες ομάδες  φαίνονται από τα έργα τους.

Ο Δήμαρχος είναι παρών, και δήλωσε  μαζί με τον  κύριο Παχατουρίδη, είμαι  εδώ κοντά  στα παιδιά  και τα στηρίζω γιατί μου προσφέρουν, χαρές,  και είναι  οι καλύτεροι  πρεσβευτές  της Γορτυνίας μας. Είναι  πρωτοποριακή σε ιδέες  και έργα σαν και αυτό.  Σκέπτομαι  ένα  τέτοιο  παιχνίδι  να γίνει  και στην Γορτυνία μας. Θα μπορούσε  να γίνει με τον Αρκαδικό, ή με άλλη ομάδα  της Τρίπολης. Τα  παιδιά  τα γνωρίζω  είναι από τα  διαμερίσματα  του δήμου μας.  Όταν  την ιδέα  αυτή την στηρίζουν 13  σύλλογοι,  και δυο ένωσης  με ιστορία  είναι σημαντικό, από την Παγγορτυνιακή, ένωση υπάρχει σήμερα  εδώ η κυρία Μαρία Αγγελόπουλου. Ύστερα  μοίρασαν  επαίνους σε όλους, και απόλαυσαν  χορούς από όλη την Ελλάδα μας. 

Χάρης  Ρηγόπουλος  από  Aετοράχη  Αρχηγός  της ομάδας μπάσκετ Αρκάδων Γορτυνίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.