Γενική συνέλευση για τον Σύλλογο Ισαραίων

Γενική συνέλευση για τον Σύλλογο Ισαραίων

Μάρτιος 07, 2020 - 16:54
0 σχόλια

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου και μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, καλούνται τα μέλη σε Τακτική Γενική Συνέλευση, στις 29 Μαρτίου 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 π.μ. στην αίθουσα των Γραφείων του Συλλόγου, στην οδό Ερμού 64, 4ος όροφος, για τον ετήσιο απολογισμό, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων, επί θεμάτων ημερησίας διάταξης.

Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Δ Ι Α Τ Α Ξ Η
1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης, 2. Ομιλία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, 3. Αναφορά στο έργο της διοίκησης για την περίοδο 2019, από την γραμματέα του Δ.Σ., 4. Απολογισμός – Ισολογισμός 2019 και Προϋπολογισμός για το 2020, από τον Ταμία του Δ.Σ., 5. Ανακοίνωση της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής, 6. Έγκριση πεπραγμένων, Απολογισμού, Προϋπολογισμού από τη Γ.Σ., 7. Απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη, ύστερα από την έγκριση της Γ.Σ., 8. Ανακοινώσεις, προτάσεις, ομιλίες και αποφάσεις για κάθε θέμα που αφορά το Σύλλογο και το χωριό.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε την παραπάνω ημερομηνία. Είναι υποχρέωση και ανάγκη των μελών μας να προσέλθουν στην κορυφαία αυτή συγκέντρωση του Ανωτάτου Οργάνου μας, γιατί εκεί συζητούνται όλα τα θέματα του Συλλόγου μας και του χωριού μας και λαμβάνονται αποφάσεις.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Χαράλαμπος Ασημακόπουλος Αθανασία Λάμπρου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.