Γεμάτο γήπεδο για τον Αστέρα

Γεμάτο γήπεδο για τον Αστέρα

Νοέμβριος 21, 2015 - 09:39
0 σχόλια

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος φέρνει τον Αστέρα Τρίπολης αντιμέτωπο με τον Ατρόμητο στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Super League το Σάββατο (21/11, 15:00) στο γήπεδο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' σε ένα πολύ κρίσιμο και καθοριστικό παιχνίδι.

Η αρκαδική ομάδα θέλει να συνεχίσει το σερί επιτυχιών της και να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας λίγες μόνο ημέρες πριν από το ιστορικό ευρωπαικό της ραντεβού στην Πράγα με την Σπάρτα στην ''μάχη'' της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Πρώτα όμως υπάρχει ο Ατρόμητος με τους κιτρινομπλέ να θέλουν να παραμείνουν στο μονοπάτι των συνεχόμενων νικών τους στο πρωτάθλημα. Έτσι λοιπόν κάνουν το δικό τους κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για ένα γεμάτο γήπεδο έτσι ώστε με την δύναμη της έδρας του ο Αστέρα να πετύχει μία ακόμα πολύτιμη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Αστέρα Τρίπολης

Το Σάββατο (21/11) στις 15:00 δίνουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα για το πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο. Ένα γεμάτο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα αποτελέσει το μεγαλύτερο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές μας!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.