Γ. Παπαηλιού: Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία είναι παρών

Γ. Παπαηλιού: Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία είναι παρών

Σεπτέμβριος 18, 2023 - 13:28
0 σχόλια

Δήλωση του βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιώργου Η. Παπαηλιού

Η εγγραφή χιλιάδων νέων μελών και η μεγάλη συμμετοχή στην ψηφοφορία για την εκλογή νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εκπέμπουν ηχηρά μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι παρών.

«Επιστρέφει», ως ο κορμός της μεγάλης προοδευτικής παράταξης, αναλαμβάνοντας το βάρος της ευθύνης, να εκφράσει την ελπίδα, σε πρώτη φάση ως αποτελεσματική αξιωματική αντιπολίτευση και στη συνέχεια ως ο πυρήνας της προοδευτικής κυβέρνησης που έχει ανάγκη ο τόπος.

Προηγουμένως όμως πρέπει να αποβάλει τις παθογένειες της κομματικής γραφειοκρατίας και κυρίως της παρουσίας «κομμάτων» μέσα στο κόμμα, να γειωθεί στην κοινωνία και να μετασχηματιστεί σε μία ευρεία προοδευτική παράταξη, η οποία, ανασυγκροτούμενη, να περιλάβει ενεργά όλους, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.

Και κυρίως να διαμορφώσει μία ολοκληρωμένη προγραμματική πρόταση που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες του ελληνικού λαού.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.