Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα Απόλλων Τρίπολης – Πάνας Κανδύλας

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα Απόλλων Τρίπολης – Πάνας Κανδύλας

Απρίλιος 07, 2015 - 13:24
0 σχόλια

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με την αναμέτρηση και το τοπικό ντέρμπι  ανάμεσα στον πρωταθλητή Απόλλων Τρίπολης και τον Πάνα  Κάνδύλας  το απόγευμα του Σαββάτου (4/4) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Ο Πάνας Κανδύλας ήταν τελικά ο νικητής επικρατώντας του Απόλλωνα Τρίπολης με σκορ 47-62 και έκλεισε έτσι την χρονιά με ιδανικό τρόπο ενώ από την άλλη και ο Απόλλων Τρίπολης κατάφερε παρά την ήττα του να πετύχει τον στόχο του παίρνοντας την άνοδο για πρώτη φορά στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Παρακολουθήστε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Arcadia Portal.gr που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ο παίχτης-προπονητής της Απόλλωνα Τρίπολης Χρήστος Γεννιάς βράβευσε τον πρώην παίχτη της ομάδας του Απόλλωνα και νυν προπονητή του Πάνα Κανδύλας Βαγγέλη Μάλλιο.

Δεκάλεπτα: 13-14, 23-31, 37-43, 47-62

Απόλλωνας Τρίπολης: Χαλκάς 8, Παπαχαραλάμπους 4, Γεννιάς 5 (1), Νασιόπουλος, Λέλες, Μανιάτης 7 (1), Χαραλαμπόπουλος 7, Σελίμης, Διαμαντίκος, Παπαναστασίου 2, Διαμαντόπουλος 1, Καρνέζης 13

Πάνας Κανδήλας: Κούσουλας 5, Κούβελος 2, Τριανταφυλλόπουλος 2, I. Σταθόπουλος 6, Μπάρλας 14, Σιάλαρης, Περρής 5 (1), Γκεντιάν 20 (1), Πετράτος 3, Πετρόπουλος 5 (1), Σαββόπουλος, Π. Σταθόπουλος

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.