Φίλοι των αριστερών, Αμερικάνοι

Φίλοι των αριστερών, Αμερικάνοι

Οκτώβριος 18, 2017 - 18:35
0 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Οι Αμερικανοί είναι οι καλύτεροι φίλοι της κυβερνώσας Αριστεράς. Και η δική μας κυβέρνηση δουλεύει για αυτούς. Συγκεκριμένα για τη Lockheed.

Δεν ξεχάσαμε, ασφαλώς, ότι τον Μάρτιο του 2015 ο άρτι εκλεγείς Τσίπρας επικύρωσε τη συμφωνία του προκατόχου του για την επισκευή πέντε πολεμικών αεροσκαφών 35 ετών αντί 500 εκατ. ευρώ από τη Lockheed.

Και τώρα, δυο χρόνια μετά, ο Τσίπρας δίνει 2,4 δισ. ευρώ στην ίδια αμερικανική εταιρία και ο Τραμπ, αυτός ο φασίστας για κάθε αριστερό, πανηγυρίζει που η χρεωκοπημένη Ελλαδίτσα εξυπηρετεί καλά τα εξοπλιστικά της, και τις αμερικανικές εταιρίες, κι ας μην έχει να ταΐσει τα παιδιά της.

Και οι υπερήφανοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, οι «Έξω οι Φονιάδες των Λαών Αμερικάνοι», οι Συριζαίοι, λοιπόν, που άκουγαν Τραμπ και έβγαζαν φλύκταινες, πανηγυρίζουν το προσκύνημα του Αλέξη τους στον Ντόναλντ, τον οποίον χαρακτήριζαν έως χθες -συνήθως επάνω στην τσιπουροποσία τους- ηλίθιο φασίστα, σεξιστή και ζώον όρθιο.

«Κακό που μας βρήκε, αν εκλεγεί ο Τραμπ», είχε πει ο Αλέξης. Και να που δεν μας βρήκε, δα, και κανένα κακό, αφού οι εραστές του Αλέξη βλέπουν το άστρο του να ανατέλλει (έτσι έγραψε στο Facebook γνωστός υποστηρικτής του εδώ στην Αρκαδία) πλάι στη βαμμένη ξανθιά φράντζα του Τραμπ, του έως χθες πιο επικίνδυνου πλανητάρχη στην ιστορία του είδους των πλανηταρχών.

Ναι, ωραία, ας ξεχάσουμε την παραπάνω φράση του μικρού Αλέξη για τον Ντόναλντ, τα (μη) αγγλικά του Καμμένου, το σχεδόν «πέσιμο» του προέδρου της Αμερικής στην ίδια του την κόρη («θα την πήδαγα!», είχε πει), ας ξεχάσουμε όλες τις φαιδρότητες, καλοί μου Συριζαίοι, και ας συμπορευτούμε με τον έως χθες δικτάτορα, επειδή υποδέχθηκε τον Αλέξη στον Λευκό Οίκο.

Ζήτω Αλέξη, δημιουργέ θέσεων εργασίας στη Lockheed!

Ζήτω Αλέξη που, πιστός στα ήθη της Αριστεράς, θα του σκάσεις του δικτάτορα 2,4 δισ. ευρώ, κι ας είναι η τρύπα στα έσοδα της χώρας σου στα 2,3 δισ. ευρώ! Με πρόσχημα την Τουρκία, αλλά, όπως λέει η ανακοίνωση, η αναβάθμιση των αεροπλάνων θα γίνει για την ενδυνάμωση του ΝΑΤΟ.

Κύριοι, μην ξεχάσετε να κάνετε μνημόσυνο στον Τσε και να πάτε να αφήσετε κόκκινα γαρύφαλα στην Καισαριανή.

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.