Φιλικός αγώνας Ελλάδα – Γαλλία στην Τρίπολη (photos+video)

Φιλικός αγώνας Ελλάδα – Γαλλία στην Τρίπολη (photos+video)

Μάρτιος 20, 2015 - 19:26
0 σχόλια

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των Εθνικών συγκροτημάτων Κωφών της Εθνικής Ελλάδος και της Εθνικής Γαλλίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (20/3) στο βοηθητικό γήπεδο της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες το Σάββατο (21/3, 15:45) στο παιχνίδι που διεξαχθεί ξανά στο βοηθητικό γήπεδο της ΠΑΕ Αστέρας με τους υπεύθυνους να κάνουν κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό να παρακολουθήσει την αναμέτρηση που είναι δωρεάν καθώς δεν υπάρχει εισιτήριο ενώ ευχαρίστησαν και την ΠΑΕ Αστέρας για την άψογη φιλοξενία.

Τα παιχνίδια γίνονται υπό την διοργάνωση της Π.Α.Ο.Κ.Μ. (Παναρκαδικός, Αθλητικός, Όμιλος, Κωφών, Μοριάς) ενός ομίλου που έχει ιδρυθεί το 2010 και έχει ως στόχο την διάσωση του αθλητισμού των Κωφών τόσο στην Τρίπολη και την Αρκαδία όσο και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Για την ιστορία η Εθνική ομάδα της Γαλλίας επικράτησε της Εθνικής Ελλάδος με σκορ 0-2 ενώ διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης ήταν οι Σταματόπουλος, Μαντας και Μάγκλαρη του συνδέσμου διαιτητών Αρκαδίας.

  

Video: 

Arcadia Portal.gr Φιλικός αγώνας Ελλάδα-Γαλλία στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.