Φιλικοί αγώνες των ακαδημιών Βόρειας Κυνουρίας και Πανθυρεατικού με τις αντίστοιχες της ΑΕΚ (pics)

Φιλικοί αγώνες των ακαδημιών Βόρειας Κυνουρίας και Πανθυρεατικού με τις αντίστοιχες της ΑΕΚ (pics)

Ιούνιος 01, 2018 - 09:40
0 σχόλια

Το Σάββατο 26/5 οι ακαδημίες Βόρειας Κυνουρίας μαζί με την παιδική ομάδα του Πανθυρεατικου έπαιξαν φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα με τις αντίστοιχες  U11 καιU13 της ΑΕΚ.

Μια πολύ όμορφη εμπειρία για τα παιδιά και μια ευκαιρία για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού. Η παρουσία και των δύο ομάδων μας ικανοποίησε αφού δείξαμε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Ευχαριστούμε τον κ. Λέτσα και τον κ. Γαβρίλη που βοήθησαν να γίνουν τόσο γρήγορα τα παιχνίδια αυτά, όλο το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ για την πολύ ζέστη φιλοξενία τους και τους γονείς που ακολουθούν πάντα τις αποστολές μας.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως η επίσκεψη των ομάδων μας έγινε κατόπιν επιθυμίας και του τμήματος σκαουτινγκ της ΑΕΚ για να εξετάσουν από κοντά περιπτώσεις παικτών μας που έχουν τραβήξει την προσοχή τους από παλιότερα παιχνίδια .

 Οι ακαδημίες μας σαν σκοπό θα έχουν πάντα την εξέλιξη και την   προβολή των παιδιών δίνοντας βάρος στην εκπαίδευση τους και στην ένταξή τους στο χώρο του αθλητισμού με ιδανικά και ισχυρούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας.

Επιθυμία μας είναι την πρόοδο των παιδιών να την καθορίσουμε θετικά και όχι να την αποφασίσουμε .

 Αυτό που πιστεύουμε όμως είναι ότι η απόφαση αύτη πρέπει να μην παίρνετε υπό πίεση και υποχρέωσης αλλά μέσα από σύνεση και συζήτηση για το καλό των παιδιών.

Οι καλοί πάντα θα διακρίνονται όποτε και όπου θα βρίσκονται.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.