Φιλικό «ξεμούδιασμα» για τον Αρκαδικό (pics,vid)

Φιλικό «ξεμούδιασμα» για τον Αρκαδικό (pics,vid)

Σεπτέμβριος 05, 2015 - 16:50
0 σχόλια

Πρώτη φιλική αναμέτρηση για τον Αρκαδικό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη να γνωρίζει την ήττα με σκορ 50-77 από τον Φάρο Κερατσινίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης το μεσημέρι του Σαββάτου (5/9).

Την δεδομένη χρονική στιγμή το σκορ αλλά και τα αποτελέσματα περνούν σε δεύτερη μοίρα καθώς αυτό που προέχει είναι η αγωνιστική κατάσταση των παικτών αλλά και να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα για τους τομείς βελτιώσεις ενόψει της συνέχειας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Αρκαδικός με αρκετές απουσίες αφού το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα αλλά και με τον Γιάννη Καραμαλένγκο να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου λόγω του προβλήματος τραυματισμού του στο χέρι αντιμετώπισε μία ομάδα με ένα γεμάτο ρόστερ και πολύ έμπειρους παίκτες.

Με πειραματικά σχήματα (λόγω και ανάγκης) και  με τους νέους παίχτες κυρίως να προσπαθούν να καταλάβουν την αγωνιστική φιλοσοφία της νέας τους ομάδας  ο Αρκαδικός με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στον Φάρο Κερατσινίου με τους πολύ έμπειρους Μάριο Μπατή, Μανώλη Παπαμακάριο, Μιχάλη Κακιούζη, Νίκο Αγγελόπουλο, Γάιο Σκορδίλη, Βαγγέλη Καράμπουλα και Χρήστο Πετροδημόπουλο η Αθηναϊκή ομάδα να βρίσκει τις λύσεις χτίζοντας σταδιακά μεγάλες διαφορές.

Τα φώτα φυσικά έπεσαν και στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα με τους Άσκια Μπούκερ, Ντεβόν Βαν Όουστρουμ, Τρέι  Μακ Ντόνανλντ και Σάββα Τζουγγαράκη με τους Μπούκερ και Βαν Όουστρουμ κυρίως στο δεύτερο μέρος ο Βρετανός να κλέουν την παράσταση και να αφήνουν υποσχέσεις για την συνέχεια με τις επιθετικές αρετές που διαθέτουν.

Είναι δεδομένο λοιπόν πως ασφαλή συμπεράσματα είναι πολύ νωρίς να βγουν ακόμα κυρίως λόγω των συνθηκών της φιλικής αυτής αναμέτρησης  αλλά και της χρονικής στιγμής γιατί ο Αρκαδικός βρίσκεται περίπου στην δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων και φυσικά στο χτίσιμο μιας νέας ομάδας ωστόσο είναι βέβαιο πως οι κυανομπλέ χρειάζονται ακόμα αρκετή δουλειά με τον χρόνο στο επόμενο διάστημα να λειτουργεί υπέρ τους.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στο ΔΑΚ Τρίπολης παρά την μεσημεριανή ώρα και την πολύ ζέστη οι κερκίδες ήταν κατάμεστες από κόσμο που χειροκρότησε και τις δύο ομάδες δείχνοντας την ανυπομωνησία του για τα επίσημα παιχνίδια και την αγάπη του για τον Αρκαδικό ενώ το περών στις κερκίδες έδωσε και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής.

Επόμενο φιλικό του Αρκαδικού την ερχόμενη Τετάρτη (9/5) με τον Απόλλωνα Πάτρας, επίσης στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Φιλικός αγώνας: Αρκαδικός-Φάρος Κερατσινίου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.