Φιλικό με Προμηθέα για τον Αρκαδικό

Φιλικό με Προμηθέα για τον Αρκαδικό

Σεπτέμβριος 12, 2015 - 16:14
0 σχόλια

Μία ακόμα δυνατή φιλική αναμέτρηση για τον Αρκαδικό που σε διάστημα περίπου μιας εβδομάδας θα δώσει το τρίτο τεστ ενόψει νέας αγωνιστικής σεζόν που θα βρει την ομάδα της Τρίπολης να κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Basket League.

Ο νεοφώτιστος στην Α2 Προμηθέας είναι η ομάδα που βρεθεί αντιμέτωπη με τον ΣΕΦΑ το απόγευμα (17:00) της Κυριακής (13/9) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης σε ένα παιχνίδι που είναι ευκαιρία για συμπεράσματα αλλά και να φανεί η αγωνιστική κατάσταση των παιχτών του Γιάννη Καστρίτη.

Μάλιστα σαν αντίπαλος του Αρκαδικού με την φανέλα του Προμηθέα θα είναι και Πέτρος Νοέας που την περασμένη αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε στην Τρίπολη για χάρη του ΣΕΦΑ και ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της ανόδου.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η είσοδος προς το κοινό είναι ελεύθερη με τον φίλαθλο κόσμο να έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την φιλική αυτή αναμέτρηση.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.