Φιλική ήττα από την Καλαμάτα για την Κ17 του Αστέρα

Φιλική ήττα από την Καλαμάτα για την Κ17 του Αστέρα

Αύγουστος 25, 2016 - 15:01
0 σχόλια

Η Κ17 του Αστέρα Τρίπολης γνώρισε την φιλική ήττα από την Καλαμάτα στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα το απόγευμα της Τετάρτης 24 Αύγουστου στο πλαίσιο προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Το παιχνίδι αποτέλεσε ένα δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες και ιδιαίτερα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης κόντρα σε έναν ιστορικό σύλλογο που κάνει την δική του προσπάθεια ξεκινώντας την νέα χρονιά από το τοπικό πρωτάθλημα και την Α’ κατηγορία Μεσσηνίας για να φθάσει και πάλι στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες.

Οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν τις καθιερωμένες τους δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα όπως ακριβός απαιτούν οι συνθήκες και ασφαλώς έβγαλαν τα δικά τους χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους αλλά και για την συνέχεια της προετοιμασίας τους.

Η ‘’Μαύρη Θύελλα’’ άνοιξε το σκορ με έναν πρώην ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης τον έμπειρο επιθετικό Χρήστο Καλαντζή και διπλασίασε τα τέρματα της στο 70’ με τον Κουκούτση για το τελικό 2-0.

Καλαμάτα:  Κορομηλάς, Σταματελόπουλος, Τζανετέας, Κουρέας, Μπεγέτης, Κουντάνης, Σαραντόπουλος, Καλογερόπουλος, Καλαντζής, Τσουλάκος.

Έπαιξαν και οι:  Λιόλιος, Κουκούτσης, Νικολόπουλος, Μπαστακός, Μπάρκας, Πουλάκος, Γεωργιόπουλος, Μερκούρης, Κουρούπης, Μπεσσής.

Αστέρας Τρίπολης Κ17: Πέτρου, Τσέκος, Βασιλικόπουλος, Αντζούλας, Ζορμπάς, Μουσγάς, Μπλάτσος, Γλέζος, Κωτσόπουλος, Κανελλόπουλος, Τερεζίου. 

Έπαιξαν και οι:  Τσιμόπουλος, Λιαρίκος, Ντίνε, Τζίμας, Μαρίνος, Χριστόπουλος, Μανωλάκος.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.