Ευκαιρίες στους νέους δίνει ο Αστέρας στις Σέρρες

Ευκαιρίες στους νέους δίνει ο Αστέρας στις Σέρρες

Δεκέμβριος 16, 2015 - 11:14
0 σχόλια

Πανσερραϊκός-Αστέρας (15:00)

Ο Αστέρας Τρίπολης  φιλοξενείται στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό για την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδος την Τετάρτη (16/12, 15:00) σε ένα παιχνίδι άνευ βαθμολογικής σημασίας καθώς οι κιτρινομπλέ έχουν πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ασφαλώς και για μία ομάδα σαν τον Αστέρα δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι ακόμα και αν το  διακύβευμα είναι τέτοιο όπως στην εν λόγω αναμέτρηση ωστόσο οφείλει και πρέπει να βρει τα κίνητρα για να μπορέσει να δώσει ένα νέο ενδιαφέρον.

Το πρώτο από τα κίνητρα είναι ασφαλώς να διακοπή το αρνητικό σερί των πέντε τελευταίων αγώνων  που μετρά ο Αστέρας σε Ελλάδα και Ευρώπη και να επιστρέψει και πάλι στις νίκες και το δεύτερο η αγωνιστική κατάσταση ποδοσφαιριστών που έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής και ασφαλώς το στοίχημα των νέων που πλαισιώνουν την 18άδα του Αστέρα.

Με δεδομένο το γεγονός ότι δεν ταξίδεψαν στις Σέρρες αρκετοί από τους βασικούς ποδοσφαιριστές για να προφυλαχθούν και να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες που χρειάζονται ενόψει της συνέχειας ο Στάικος Βεργέτης αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα του Αστέρα με αρκετά νέα πρόσωπα.

Το παιχνίδι με τον  Πανσερραϊκό είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για πάρουν χρόνο και να αγωνιστούν νέα πρόσωπα και φυσικά για να κάνει ο προπονητής της αρκαδικής ομάδας τις δικές του δοκιμές σε για να βγάλει τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Στην κιτρινομπλέ αποστολή βρίσκονται και τέσσερα παιδιά από την ομάδα Νέων του και πιο συγκεκριμένα οι  Γκρόσιος,  Καπετάνος, Ζήσης και Ντε Μπλάσις και δεν αποκλείεται κάποιοι να πάρουν χρόνο συμμετοχή και να δείξουν την αξία τους φορώντας τη φανέλα του Αστέρα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.