Το «ευχαριστώ» του Ορφέα Τρίπολης

Το «ευχαριστώ» του Ορφέα Τρίπολης

Σεπτέμβριος 28, 2019 - 18:39
0 σχόλια

H Χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ» στις εκδηλώσεις για την 198η επέτειο Άλωσης της Τριπολιτσάς

Η Χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ», όπως κάθε χρόνο συμμετέχει με εξαιρετική τιμή και συγκίνηση, στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης, για τον εορτασμό της επετείου της Αλώσεως της Τριπολιτσάς. Στο 198ο εορτασμό συμμετέχουμε στο κλείσιμο της αυλαίας των εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο χώρος της πλατείας του Άρεως και ώρα 8.30 μ.μ., εμφανιζόμενοι στο μουσικό μέρος της βραδιάς, αφιερωμένο στην μελοποιημένη ποίηση.

Στο μουσικό αυτό αφιέρωμα θα ερμηνευτούν έργα των Νίκου Γκάτσου, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου και Γιάννη Μαρκόπουλου.

Στους συντελεστές της βραδιάς θα είναι ο ερμηνευτής Κώστας Μακεδόνας, η Χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ» υπό την διδασκαλία της Μο Χριστίνας Αθανασοπούλου. Στην καλλιτεχνική διεύθυνση της βραδιάς και στο πιάνο, ο Γιώργος Παγιάτης, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί και κατά το παρελθόν στο έργο «Εt in Arcadia ego» του συμπολίτης μας Β. Σπυρόπουλου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο Τρίπολης, κ. Κώστα Τζίουμη και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κα. Ελένη Καρούντζου για την εμπιστοσύνη τους στην καλλιτεχνική μας εμπειρία και την δυνατότητα συμμετοχής μας σε αυτή την σημαντική εορτή της πόλης μας, και να τους ευχηθούμε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο που ξεκινούν να υλοποιούν για τον τόπο μας.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.