Το «ευχαριστώ» του δημάρχου Παλαμά Καρδίτσας στο ΚΑΑ «Παλλάδιον» για την αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Το «ευχαριστώ» του δημάρχου Παλαμά Καρδίτσας στο ΚΑΑ «Παλλάδιον» για την αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Νοέμβριος 10, 2023 - 11:49
0 σχόλια

Με μία ευχαριστήρια επιστολή προς τη Διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ  ο Δήμαρχος Παλαμά Καρδίτσας κ. Γιώργος Σακελλαρίου στέλνει τις θερμές του ευχές και ευχαριστίες με αφορμή την πρόσφατη αποστολή βοήθειας που οργάνωσε το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης για τους κατοίκους του Δήμου Παλαμά που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος Παλαμά χαρακτηρίζει σημαντική τη βοήθεια που παρείχε το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στο Δήμο της Θεσσαλίας και τονίζει ότι αυτή η ευγενική προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης ανακούφισε τους κατοίκους των πληγέντων περιοχών που ακόμα και σήμερα περνάνε δύσκολες ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά τις πλημμύρες στη Θεσσαλία η Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ευαισθητοποιήθηκε άμεσα και με σχετική απόφαση ενέκρινε ένα σημαντικό ποσό με το οποίο αγοράστηκαν είδη πρώτης ανάγκης, είδη καθαρισμού, φαρμακευτικό υλικό και όλα μαζί με ειδική αποστολή στάλθηκαν στο Δήμο Παλαμά που είχε τότε τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Με δήλωσή της η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη τόνισε ότι το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης θα είναι πάντα εκεί που υπάρχει πραγματική ανάγκη και ανθρώπινος πόνος. Χαρακτηριστικά η κ. Καρνιαδάκη δήλωσε:" Το μυαλό μας και η σκέψη μας ήταν από την πρώτη στιγμή στους κατοίκους της Θεσσαλίας που δοκιμάστηκαν από τη θεομηνία. Για μια ακόμη φορά δείξαμε το κοινωνικό πρόσωπο που πρέπει να έχει μια μεγάλη εταιρεία σαν τη δική μας. Συνεχίζουμε να είμαστε κοντά στους πλημμυροπαθείς όχι μόνο με υλική βοήθεια αλλά και με την παροχή ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών για όλους αυτούς που έχουν ανάγκη. Την αλληλεγγύη και τη βοήθεια στο συνάνθρωπο εμείς τη θεωρούμε αυτονόητη πράξη. Με αφορμή την ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Παλαμά Καρδίτσας κ. Σακελλαρίου στέλνουμε τις θερμές και ειλικρινείς ευχές μας στους κατοίκους του Θεσσαλικού Δήμου και τους υποσχόμαστε ότι θα παραμείνουμε δίπλα τους μέχρι να αποκατασταθούν πλήρως οι μεγάλες ζημιές που σημειώθηκαν στον τόπο τους".
Ολόκληρη η επιστολή του Δημάρχου Παλαμά Καρδίτσας κ. Γιώργου Σακελλαρίου προς το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ακολουθεί παρακάτω:

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.