Το ευχαριστήριο του μικρού Αλέξανδρου στον Στάικο Βεργέτη

Το ευχαριστήριο του μικρού Αλέξανδρου στον Στάικο Βεργέτη

Φεβρουάριος 27, 2015 - 14:40
0 σχόλια

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης είχε αφιερώσει τη νίκη της ομάδας του επί του ΟΦΗ, στον μικρό φίλο του Αστέρα, Αλέξανδρο γιατί όπως είχε τονίσει οι νίκες της ζωής είναι οι πιο σημαντικές...

Ο κ. Βεργέτης είχε αναφέρει: «Όταν κερδίσαμε τον ΟΦΗ στον πρώτο γύρο, ένας μικρός μας φίλος, ο Αλέξανδρος έφευγε για Αγγλία για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας που είχε. Του αφιερώνουμε και αυτή τη νίκη καθώς δίνει το παράδειγμα για τις πιο σημαντικές νίκες, που είναι αυτές της ζωής».

Σήμερα η οικόγενεια του μικρού Αλέξανδρου θέλησε να τον ευχαριστήσει μέσω μίας επιστολής που έστειλε στο ArcadiaPortal.gr και αναφέρει:

Ευχαριστούμε  με  όλη  τη δύναμη και θέρμη της ψυχής μας τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ  ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΙΚΟ ΒΕΡΓΕΤΗ  που  σταθερά  δηλώνει  την  συμπαράσταση του στον  αγώνα  ζωής  που δίνουμε.
Που  σταθερά  και ειλικρινά  στέκεται πλάι μας και τροφοδοτεί με  ανεκτίμητη ενέργεια  τη  μάχη για τη ζωή.
Που σταθερά  μας συγκινεί με τις  αναφορές του και  μας στηρίζει.
Που  σταθερά αποδεικνύει  πως  η  ανθρωπιά και το μεγαλείο  της  υπάρχουν ακόμη.

Ο  μικρός Αλέξανδρος Αρμένης και όλη  η  οικογένεια  του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.