Ευχαριστήριο της οικογένειας Εμμανουήλ Δημητρόπουλου

Ευχαριστήριο της οικογένειας Εμμανουήλ Δημητρόπουλου

Ιανουάριος 09, 2024 - 17:58
0 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Εις μνήμην του πολυαγαπημένου μας συζύγου και πατέρα, Εμμανουήλ Δημητρόπουλου, που νοσηλεύθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως, αισθανόμαστε την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό για την εξαιρετική αντιμετώπιση και φροντίδα που παρείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του ασθενούς.
Είναι πραγματικά συγκινητικές οι προσπάθειες όλου του προσωπικού, ιδίως δε των ιατρών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, Αναστασίας Σπυροπούλου, Χρήστου Θεοφιλογιαννάκου, Γεωργίου Τραντάκη και Γεωργίου Σταμογιάννου, οι οποίοι διαθέτοντας άριστη επιστημονική κατάρτιση και ευαισθησία, υπερέβαλαν δυνάμεις και έδρασαν με αυταπάρνηση, προκειμένου να φροντίσουν με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο τον ασθενή και να χειριστούν άψογα εξαιρετικά δυσχερείς καταστάσειςτόσο έναντι του ασθενούς όσο και έναντι των οικείων του.

Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά όσους παρέστησαν στην εξόδιο ακολουθία του πολυαγαπημένου μας Συζύγου - Πατέρα, και συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας , εκφράζοντας εμπράκτως την αγάπη και την εκτίμησή τους στο πρόσωπο του εκλιπόντος.

Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη,
Οικογένεια Εμμανουήλ Δημητρόπουλου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.