Ευχαριστήριο για τη Γιορτή Κάστανου στα Άνω Δολιανά

Ευχαριστήριο για τη Γιορτή Κάστανου στα Άνω Δολιανά

Νοέμβριος 10, 2014 - 11:25
0 σχόλια

Εκ μέρους του Τοπικού Συμβουλίου και του Αθλητικού Συλλόγου «Νικηταράς» απευθύνουμε θερμά ευχαριστήρια στους εκπροσώπους της Περιφέρειας Πελοποννήσου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ,στην Εκκλησιαστική επιτροπή ,στον Πολιτιστικό Σύλλογο ,στον Σύλλογο Γονέων Δημοτικού Σχολείου Δολιανών  καθώς και σε όλους όσους συντέλεσαν στην διεξαγωγή της γιορτής.

Επίσης ευχαριστούμε τους επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μαζί τους περάσαμε μια ξεχωριστή βραδιά στο όμορφο χωριό μας.

Ξεχωριστή θέση στην εκδήλωση κατείχε το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Άστρους που με λεβεντιά και χάρη παρουσίασαν Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς.

Καθοριστικό ρόλο επίσης έπαιξαν οι γυναίκες κάθε ηλικίας που με πολύ κέφι και μεράκι δημιούργησαν τα υπέροχα γλυκά και τα φαγητά και στάθηκαν δίπλα μας καθ’ολη την διάρκεια της γιορτής.

Τέλος οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παραγωγούς του χωριού που μας προσέφεραν τα προϊόντα τους  και στους χορηγούς που με τις προσφορές τους συντέλεσαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.