Ευχαριστήρια επιστολή πρόεδρου Βουρβούρων για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες

Ευχαριστήρια επιστολή πρόεδρου Βουρβούρων για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες

Φεβρουάριος 25, 2019 - 12:53
0 σχόλια

Πολλές είναι οι ζημιές που προκληθήκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στο χωριό των Βούρβουρων, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αποτέλεσμα των οποίων ήταν να υποχωρήσει μέρος του οδοστρώματος εντός του χωριού.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή του προέδρου της ΤΚ  Βουρβούρων, άμεσες ήταν οι κινήσεις των αρμοδίων ως προς την αποκατάσταση των ζημιών.

Ο κ. Χαραλαμπόπουλος Γιώργος, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βουρβούρων, θέλησε να ευχαριστήσει τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα και τον δήμαρχο Τρίπολης Δ. Παυλή, αναφέροντας:

Έχουμε ένα από τα πιο όμορφα χωριά του Πάρνωνα, με την πλημμύρα όμως το χωριό έπαθε ζημιές σε δρόμους και υπήρξε κίνδυνος να βυθιστούν ακόμα και οικίες.

Οι αντιδράσεις μας ήταν άμεσες και επικοινωνήσαμε άμεσα με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου, προκειμένου να λυθούν τα όποια προβλήματα είχαν παρουσιαστεί.

Από τις υπηρεσίες είχαμε άμεση ανταπόκριση.

Η δε Περιφέρεια άρχισε τις εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος, όπως σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε και ο Δήμος.

Τους ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.