Ευχαριστίες του Πολεμικού Μουσείου προς τον Τεγεατικό Σύνδεσμο για την φιλοξενία στην Έκθεση (pics)

Ευχαριστίες του Πολεμικού Μουσείου προς τον Τεγεατικό Σύνδεσμο για την φιλοξενία στην Έκθεση (pics)

Αύγουστος 23, 2022 - 16:45
0 σχόλια

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας  το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης έλαβε μέρος στην 50η Παμπελοποννησιακή Έκθεσης Τεγέας. Θέμα του περιπτέρου ήταν οι χάρτες από την περίοδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι τη σύχγρονη περίοδο,θέλοντας με αυτό το τρόπο να ανοίξει τις πόρτες του μουσείου σε ακόμα περισσότερους επισκέπτες. Με δημοσίευση που μπορείτε να δείτε παρακάτω το Πολεμικό Μουσείο ευχαρίστησε θερμά τον Τεγεατικό Σύνδεσμο για τη φιλοξενία στην Έκθεση.

21 Αυγ 2022, αυλαία για την 50η Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας, στους τίτλους της οποίας έτρεξε και η συμμετοχή του Πολεμικού Μουσείου/Παραρτήματος Τρίπολης.

Μεγάλος αριθμός επισκεπτών πέρασε από το περίπτερο, συνομιλήσαμε μαζί τους και γνωρίσανε τις δράσεις του Μουσείου από το βίντεο που είχαμε ετοιμάσει. Ιδιαίτερη ήταν η αντίδραση των επισκεπτών απέναντι στο αντίγραφο της Χάρτας της Ελλάδος του Ρήγα Βελεστινλή και του χάρτη με τις επεκτάσεις της Ελλάδος από το 1832 μέχρι το 1947. Στον Πρόεδρο του Τεγεατικού Συνδέσμου κο Βασίλειο Ψυχογυιό, εκ μέρους του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολεμικού Μουσείου κου Αναστασίου Λιάσκου, ο Διευθυντής του Παραρτήματος Τρίπολης Σμήναρχος Δημήτριος Φωτόπουλος, προσέφερε το επετειακό λεύκωμα του Πολεμικού Μουσείου με τίτλο «Τα άρματα του αγώνα». Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο και τα Μέλη του ΔΣ του Τεγεατικού Συνδέσμου για τη φιλοξενία στην φετινή έκθεση, ευχόμαστε καλή συνέχεια στις δραστηριότητές του και φυσικά την διατήρηση της όμορφης συνεργασίας που έχουμε με το Λαογραφικό Μουσείο του Τεγεατικού Συνδέσμου.

 

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.