Ευχαριστίες για το επιτυχημένο διήμερο πολιτισμού στην Καρύταινα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ευχαριστίες για το επιτυχημένο διήμερο πολιτισμού στην Καρύταινα

Ιούνιος 12, 2018 - 20:40
0 σχόλια

Με το διήμερο εκδηλώσεων στις 9 και 10 Ιουνίου αποδείχθηκε ότι η Καρύταινα, και ευρύτερα η περιοχή του Δήμου Μεγαλόπολης, έχουν αντικειμενικά  μεγάλο ενδιαφέρον από πολιτιστικής και αρχαιολογικής πλευράς.  Τόσο από την παρουσίαση από τους ειδικούς επιστήμονες, όσο και από την ξενάγηση στον οικισμό, έγινε φανερό ότι τα μνημεία της Καρύταινας μπορούν ακόμη περισσότερο να αναδειχθούν και ότι με τις κατάλληλες απαραίτητες παρεμβάσεις μπορούν να αυξήσουν στα επόμενα  χρόνια δραστικά τον βαθμό επισκεψιμότητάς τους.

Ξεχωριστής σημασίας είναι και η έναρξη της προσωρινής έκθεσης στο πύργο της Λεβένταινας από το Μουσείο Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού  με εκθέματα λαογραφικού και εθνογραφικού περιεχομένου.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης ευχαριστεί ιδιαιτέρως όλους  όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στο πολύ επιτυχές αποτέλεσμα του διημέρου: την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας, τα μέλη των Συλλόγων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και «Κοινόν Καρυτινών», τους υπαλλήλους του Δήμου Μεγαλόπολης. 

Για  τον Δήμο Μεγαλόπολης
Η   Τ.Κ Καρύταινας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.