Εξωστρέφεια και εναλλακτικός τουρισμός, οι στόχοι της Νότιας Κυνουρίας

Εξωστρέφεια και εναλλακτικός τουρισμός, οι στόχοι της Νότιας Κυνουρίας

Ιούνιος 27, 2017 - 19:44
0 σχόλια

Ιδιαιτέρως χαρούμενος δήλωσε ο κ. Χαράλαμπος Λυσίκατος, δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας όπου παραβρέθηκε, προκειμένου να μιλήσει στην Ημερίδα που διοργανώθηκε από την ΕΕΤΑ, το Συμβούλιο της Ευρώπης και τον Δήμο Τρίπολης με αφορμή τη βράβευση της Νότιας Κυνουρίας και της Τρίπολης για τις Καλές Πρακτικές από το Συμβούλιο της Ευρώπης. Σημειωτέον ότι η Νότια Κυνουρία βραβεύτηκε για το Αναρριχητικό Πάρκο στο Λεωνίδιο.

Σε μια σύντομη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους δημοσιογράφους, ο κ. Λυσίκατος αναφέρθηκε στον στόχο της Νότιας Κυνουρίας που δεν είναι άλλος από την ανάδειξή της ως τόπου εναλλακτικού τουρισμού. Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται ο Δήμος τόσο με τη δημιουργία του Αναρριχητικού Πάρκου στο Λεωνίδιο όσο και με την αδειοδότηση του Καταδυτικού Πάρκου στον Τυρό:

Προχωράμε βήμα-βήμα, ώστε όλοι να γνωρίσουν την περιοχή μας, σε δύσκολες εποχές.

Ακόμη, ο κ. Λυσίκατος είπε στους δημοσιογράφους ότι το δεύτερο Φεστιβάλ Αναρρίχησης που θα πραγματοποιηθεί στο Λεωνίδιο τον Νοέμβριο θα είναι ακόμα πιο οργανωμένο, με ακόμα περισσότερες συμμετοχές, ενώ, όπως είπε, η Νότια Κυνουρία θα φιλοξενήσει το Πανβαλκανικό Συνέδριο Σπηλαιολόγων στο τέλος του καλοκαιριού.

 

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.