Έξι παίκτες του Αστέρα στην Εθνική Κ-15

Έξι παίκτες του Αστέρα στην Εθνική Κ-15

Απρίλιος 29, 2015 - 10:30
0 σχόλια

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μιχάλης Ιορδανίδης κάλεσε 58 ποδοσφαιριστές για να συμμετάσχουν στις προπονήσεις προεπιλογής Εθνικής Κ-15, που θα διεξαχθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά από 6 έως 8 Μαΐου 2015.

Μεταξύ των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών συμπεριλαμβάνονται έξι ποδοσφαιριστές του Αστέρα (Καρακίτσος, Αντζουλάς, Γλέζος, Κανελόπουλος, Χριστόπουλος, Ρούνης), που μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο την αλυσίδα ποδοσφαιριστών της ομάδας που καλούνται από τα εθνικά μας αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Ο Ραφαήλ Καρακίτσος, ο Γιώργος Αντζουλάς και ο Κυριάκος Γλέζος θα προπονηθούν στο πρώτο γκρουπ 6 & 7 Μαΐου (17:30 & 10:30, αντίστοιχα οι προπονήσεις), ενώ οι Γιώργος Κανελόπουλος, Γιάννης Χριστόπουλος, Ανδρέας Ρούνης θα προπονηθούν με το δεύτερο γκρουπ 7 & 8 Μαΐου (17:30 & 10:30, αντίστοιχα).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.