Έχει και η Τρίπολη την Τρόικά της

Έχει και η Τρίπολη την Τρόικά της

Δεκέμβριος 04, 2013 - 12:23

Συγκλονίζει η καταγγελία αγανακτισμένου  αναγνώστη, η οποία αναφέρει ότι κόπηκε το νερό σε 48 οικογένειες, σε πολυκατοικία στο κέντρο της Τρίπολης, επειδή οι 5 εξ αυτών δεν έδειξαν συνέπεια στην εξόφληση κοινοχρήστων.
Δριμύ κατηγορώ για τη διοίκηση της ΔΕΥΑΤ, γι ‘αυτήν τους την ενέργεια ασκήθηκε απ’ τον εν λόγω αναγνώστη, ο οποίος αναφέρει με πολύ καυστικό και δεικτικό τρόπο, ότι έκοψαν το νερό σε αρρώστους και υπερήλικες, 

Παρομοιάζοντάς τους με τροϊκανούς, ο αναγνώστης καλεί και προσκαλεί το Δήμαρχο Τρίπολης να εγκαλέσει πειθαρχικά, μιας και πρόκειται για διάπραξη ποινικού αδικήματος από πλευράς τοπικής πολιτικής ηγεσίας. Απορεί πώς γίνεται να κόβεται το νερό σε όλες αυτές τις οικογένειες ενώ αλλού που τα χρέη ξεπερνούν τις 10.000 ευρώ δε συμβαίνει απολύτως τίποτα. Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία:
Έκοψαν το νερό σε 48 οικογένειες( με αρρώστους και υπερήλικες) στο κέντρο της Τρίπολης και πήγαν στη Θεσσαλονίκη.

Το θέμα έχει ως εξής:
Στις 21/11/13 Πέμπτη στην οδό Τηλέφου 5 με εντολή των διοικούντων της ΔΕΥΑΤ  του κ. **** και του **** έκοψαν το νερό στην πολυκατοικία,  γιατί από τις 48 οικογένειες χρώσταγαν οι 5 τα κοινόχρηστα.
Αδιαφόρησαν για τόσους συνδημότες τους (και ακόμα περισσότερους γιατί ακούστηκε ότι έγινε και σε άλλες 2-3 πολυκατοικίες) και έφυγαν για Θεσσαλονίκη με έξοδα μας, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς νερό 2 μέρες ώσπου να επιστρέψουν από τις βόλτες τους ( είχαν και συνέδριο) τα αφεντικά.
Ερωτάμε μήπως είναι χειρότεροι από την Τρόικα; Και εισαγγελέας δε θα έπρεπε να παρέμβει; Και καλούμε τον Σμυρνιώτη ( επειδή είναι βαρύτατο Ποινικό αδίκημα )να εγκαλέσει πειθαρχικά.
Γιατί και στη Θεσσαλονίκη σε τηλεφωνική επικοινωνία, με τη διαχειριστική αρνήθηκαν να δώσουν εντολή επανασύνδεσης.
Τους χρειάζεται να τους κάνουν μήνυση ότι κινδύνευσαν οι ασθενείς που δεν είχαν νερό για τα φάρμακα τους...
Καλούμε τους Τριπολιτσιώτες να τους ψηφίζουν συνέχεια για να μην έχουμε νερό για όλο το χρόνο, επειδή χρωστάει ένας.
Επίσης να μας πουν πως έγινε η επιλογή σε αυτήν την πολυκατοικία και σε άλλες που χρωστάνε  πάνω από 10.000 ευρώ δεν το κόψανε;
Κύριοι σιχαθήκαμε και χάσαμε την υπομονή μας. Βάλτε μυαλό γιατί γελάει καλά, όποιος γελάει τελευταίος.

 

Ειδήσεις: