Εξαιρετικά επιτυχημένη η εμφάνιση του Πλιάτσικα στην Τρίπολη (photos+video)

Εξαιρετικά επιτυχημένη η εμφάνιση του Πλιάτσικα στην Τρίπολη (photos+video)

Απρίλιος 05, 2015 - 18:49
0 σχόλια

Το Σάββατο 4 Απριλίου, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, πλαισιωμένος από εξαιρετικούς μουσικούς, ενθουσίασε το κοινό της Τρίπολης στο Olive Green με τη μοναδική του εμφάνιση.

Μετά τις εξαιρετικά πετυχημένες παραστάσεις σε Λονδίνο, Παρίσι, Αμστερνταμ, Βρυξέλλες, Ντύσελντορφ και Βερολίνο, στη χθεσινή συναυλία ενσωματώθηκαν στοιχεία από τις κλασικές ενορχηστρώσεις. Το ακουστικό σύνολο των Border Breakers Band παρουσίασε πραγματικές διασκευές τραγουδιών που έχουν παιχτεί ελάχιστα ή καθόλου ζωντανά.

Ο πολύς κόσμος που βρέθηκε εκεί, είχε την ευκαιρία να ακούσει μια διαφορετική εκδοχή των τραγουδιών, πολύ γνωστών όσο και «κρυμμένων», από την εποχή των Πυξ Λαξ αλλά και της προσωπικής πορείας του μουσικού, στηριγμένα σε ενορχηστρώσεις της τελευταίας sold out συναυλίας του Φίλιππου Πλιάτσικα με τη Φιλαρμονική ορχήστρα της Πράγας στο Ηρώδειο.

Το κοινό της Τρίπολης ήταν εξαιρετικά θερμό και παρασύρθηκε από τις αγαπημένες μελωδίες των τραγουδιών τόσο των Πυξ Λαξ όσο και του Φίλιππου Πλιάτσικα, σε μια παράσταση με πολύ βαθιά και ιδιαίτερα προσωπικά χαρακτηριστικά.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εξαιρετικά επιτυχημένη η εμφάνιση του Πλιάτσικα στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.