Έτσι νίκησε η Καλαμάτα τον Παναργειακό στο Πελοποννησιακό ντέρμπι (vid)

Έτσι νίκησε η Καλαμάτα τον Παναργειακό στο Πελοποννησιακό ντέρμπι (vid)

Οκτώβριος 22, 2018 - 15:11
0 σχόλια

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στον 8ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας για την 4η αγωνιστική βάφτηκε μελανόλευκο με την Καλαμάτα να επικρατεί στην έδρα της του Παναργειακού με 2-0.

Η Καλαμάτα άνοιξε το σκορ στο 26' με τον Φουάση με τον Πινδώνη με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 49΄να κάνει το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτελέσμα με την "Μαύρη Θύελλα" να ανεβαίνει στην πρώτη θέση του ομίλου.

Με τον Παναργειακό αγωνίστηκαν στην βασική ενδεκάδα και σε όλο το 90λεπτό οι τρεις Αρκάδες Δημήτρης Κυριακόπουλος, Γιώργος Καδάς και Θοδωρής Μπούτας όπως και ο Όμηρος Συρεγγέλας που αντικαταστάθηκε στο 79ο λεπτό.

Δείτε το βίντεο από την αθλητική εκπομπή "Στον Ρυθμό Των Σπορ" σε περιγραφή Γιάννη Μπούρα με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα της Καλαμάτας με τον Παναργειακό

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Βούρας, Τσόπελας, Ψάνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Αντωνιάδης, Φουάσης (82’ Ζελέκου), Πινδώνης, Γιόνδης (86’ Λαθύρης), Μίνγκας (92’ Χότζα), Μαστραντωνάκης (80’ Ζαχαρόπουλος)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Φαρμάκης, Παναγιώτου, Μπούτας, Καλύβας, Μπριλάκης, Κυριακόπουλος, Τσιμικλής, Μαρίνης (70’ Γεωργιόπουλος), Συρεγγέλας (79’ Παιδάκης), Μπουντόπουλος, Καδάς

Φωτογραφία: sporstonoto.gr / Βίντεο: "Στον Ρυθμό των Σπορ"

Ειδήσεις: 
Video: 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 2 - 0 ΦΑΣΕΙΣ (21/10/2018)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.