Έτοιμος για την Σπάρτα ο Αστέρας (pics, vid)

Έτοιμος για την Σπάρτα ο Αστέρας (pics, vid)

Νοέμβριος 25, 2015 - 20:34
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης μετά το τέλος την συνέντευξης τύπου πάτησε  το χορτάρι του Generali Arena κάνοντας την πρώτη του γνωριμία με τον αγωνιστικό χώρο όπου την Πέμπτη (26/11, 20:00) θα αναμετρηθεί με την Σπάρτα Πράγας για την 5η αγωνιστική του Europa League σε ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι.

Με το ψιλόβροχο και με την πολύ χαμηλή θερμοκρασία που επικρατεί στην Τσεχία η αρκαδική ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Με μοναδική απουσία αυτή του Φακούντο Μπερτόλιο ο Στάικος Βεργέτης έχει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του στην  διάθεση του και με την ψυχολογία στα ύψη μετά από το σερί νικών στα προηγούμενα παιχνίδια θέλει να παραταχθεί με απόλυτη συγκέντρωση για φύγει από την Τσεχία τουλάχιστον χωρίς την ήττα που σε τέτοια περίπτωση θα τον αφήσει εκτός συνέχειας από την διοργάνωση.

Το Arcadia Portal.gr βρίσκεται στην Τσεχία κοντά στον Αστέρα Τρίπολης για να σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ από την προετοιμασία του και ασφαλώς από το παιχνίδι με την Σπάρτα Πράγας.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr O Αστέρας στο Generali Arena


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.