Έτοιμος για Πλατανιά ο Μάσα

Έτοιμος για Πλατανιά ο Μάσα

Φεβρουάριος 02, 2015 - 14:01
0 σχόλια

Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τον αγώνα με τον Πλατανιά την Τετάρτη (4/2) ξεκίνησε με την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (2/2) στο βοηθητικό γήπεδο του συλλόγου.

Κάτω από βροχή πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Αστέρα, με τον Στάικο Βεργέτη να αφιερώνει χρόνο σε θέματα τακτικής στον αγωνιστικό χώρο με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό αψηφώντας τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Στα ευχάριστα της προπόνησης είναι ότι μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς ο Πάμπλο Μάσα αλλά και ο Μπαράλες που εξέτισε την ποινή του θα είναι παρών στον αγώνα με τους Κρητικούς, ενώ στον αντίποδα ο Τάσος Τσοκάνης δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Πλατανιά θα κριθεί στην αυριανή (3/2) προπόνηση.

Η προετοιμασία του Αστέρα για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά θα ολοκληρωθεί αύριο Τρίτη (3/2) το απόγευμα και αμέσως μετά ο Στάικος Βεργέτης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι της Τετάρτης (4/2).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.