Εσπερίδα των Ανθέων της Πέτρας στη μνήμη του Αργύρη Πετρονώτη (pics)

Εσπερίδα των Ανθέων της Πέτρας στη μνήμη του Αργύρη Πετρονώτη (pics)

Ιούλιος 25, 2023 - 21:31
0 σχόλια

Στο πλαίσιο των Γιορτών της Πέτρας 2023 και σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η εσπερίδα των Ανθέων της Πέτρας στη μνήμη του αείμνηστου Αργύρη Πετρονώτη παρουσία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλου και του Δημάρχου Γορτυνίας κ. Ευστ. Κούλη.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες πλήθος κόσμου προσήλθε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδίων και παρακολούθησε τις εξαιρετικές εισηγήσεις των πανεπιστημιακών  Καθηγητών Μ. Κορρέ, Β. Γκανιάτσα, Αν. Γεωργιάδη και Γ. Τσιαούση για τη ζωή και το έργο του Αρ. Πετρονώτη. Ο πρόεδρος των Ανθέων κλείνοντας την αξέχαστη αυτή εκδήλωση αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή του μαστρ' Αργύρη στη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας των Ανθέων, αλλά και στην παρακαταθήκη του έργου του, την οποία τα Άνθη της Πέτρας θα διαφυλάξουν με τον προσήκοντα σεβασμό.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.