Έσπασαν καρδιές στο Ηρακλής-Ορχομενός

Έσπασαν καρδιές στο Ηρακλής-Ορχομενός

Οκτώβριος 19, 2014 - 22:27
0 σχόλια

Κάτι τέτοια παιχνίδια όπως ο αγώνας μεταξύ του Ηρακλή Βερβένων και του Ορχομενού  Λεβιδίου είναι η απόδειξη γιατί το ποδόσφαιρο θεωρείται ο ‘’Βασιλιάς των σπόρ’’.

Το απόγευμα της Κυριακής 19 Οκτωβρίου στο δημοτικό γήπεδο Άστρους Ο Ηρακλής Βερβαίνων φιλοξένησε τον Ορχομενό Λεβιδίου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας με  τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη στο 93’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο Ορχομενός είχε ισοφαρίσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Να σημειωθεί πως ο Ηρακλής είχε και χαμένο πέναλτι στο 77’.

Στο  πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ επιθετικά στην αναμέτρηση φτάνοντας κοντά στο γκολ τρεις φορές όμως να βρίσκουν δίχτυα και να μένει έτσι το 0-0.

 Η επανάληψη ήταν φωτιά… Ο Ηρακλής και πάλι μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο 57’ με κοντινή προβολή του Βλάχου ύστερα από φάση διαρκείας μπροστά από τα καρέ του Μακρή ανοίγοντας έτσι το σκορ. Στο 77’ ο Ηρακλής έχασε πέναλτι και την μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα, στο 80’ ο Ορχομενός έφτασε κοντά στο γκολ με τον Μπακόπουλο,  στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ορχομενός με τον Ζιάζιαρη με απευθείας εκτέλεση φάουλ κάνει το 1-1 και εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς θα λήξει ισόπαλο ο Τυροβολάς στο 93’ και αυτός με απευθείας εκτέλεση φάουλ  κάνει το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους παίχτες του Ηρακλή.

Σκόρερ: Βλάχος 57΄, Τυροβολάς 93’ – Ζιάζιαρης 91’

Ηρακλής Βερβένων: Διαμαντόγιαννης, Κουντρουμπής(Γκαύρος), Χότζα, Αντωνίου, Πάπαλος Δ., Ρεντούλης, Τυροβολάς, Φάκλαρης, Βλάχος, Αδάμης(Πάπαλος Δ.), Τακλής

Ορχομενός Λεβιδίου: Μακρής, Βεργάκης(Τσαρουχάς), Τούσης, Σιόλας Σ, Ηλιόπουλος, Νέζος(Μπούζος), Μακρής Ε., Μούστος Θ.(Σιόλας Π.), Μπακόπουλος, Μούστος Σ., Ζιάζιαρής

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.