Ερωτηματικά για Μαντίντα και Ισνάλντο

Ερωτηματικά για Μαντίντα και Ισνάλντο

Μάιος 21, 2018 - 10:34
0 σχόλια

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο οι Λέβι Μαντίντα και Εουχένιο Ισνάλντο να αποχωρήσουν από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι παρά το γεγονός δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στον μέγιστο βαθμό στις απαιτήσεις του Αστέρα Τρίπολης με την απόδοση τους να κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για το μέλλον τους στην ομάδα.

Στην πρώτη περίπτωση αυτή του Λέβι Μαντίντα ο Γκαμπονέζος χαφ ήρθε στην Τρίπολη το περασμένο καλοκαίρι με πολλές προσδοκίες όμως δεν κατάφερε να μπει στο κλίμα της ομάδας. Έτσι λοιπόν αυτό που έχει διανεμηθεί στον 27χρονό μέσο να ψάξει να βρει ομάδα και σε περίπτωση που γίνει αυτό τότε θα μείνει ελεύθερος.

Στην άλλη περίπτωση αυτή του Εουχένιο Ισνάλντο είναι τελείως διαφορετική από αυτή του Μαντίντα με τον Σάββα Παντελίδη να πιστεύει τον Αργεντινό και να είναι έτοιμος να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Ωστόσο αν προκύψει κάποια οικονομική πρόταση ομάδας που ικανοποιεί οικονομικά τον Αστέρα Τρίπολης τότε η αποχώρηση του θα μοιάζει αρκετά βέβαιη.

Αν οι δύο ποδοσφαιριστές δεν μπορέσουν να βρουν προτάσεις και παραμείνουν στην ομάδα τότε θα δώσουν την δική τους μάχη για να μπορέσουν να παλέψουν για μια θέση στο νέο ρόστερ του Αστέρα Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.