Ερμής Μελιγούς: Καταδικάζουμε τη διαιτητική συμπεριφορά του Πάσχου

Ερμής Μελιγούς: Καταδικάζουμε τη διαιτητική συμπεριφορά του Πάσχου

Οκτώβριος 20, 2013 - 20:56
5 σχόλια

Επιστολή στην ΕΠΣ Αρκαδίας απέστειλε ο Ερμής Μελιγούς για να διαμαρτυρηθεί για τη χθεσινή διαιτησία του Πάσχου στο ματς με τον Πανθυρεατικό. Στην επιστολή αναφέρει:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ- Ε.Π.Σ. Αρκαδιας και Επιτροπή Διαιτησίας.
Αξιότιμοι κύριοι,
Είμαστε ένας σύλλογος που υπηρετούμε τον Πολιτισμό τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο εδώ και εξήντα 75 χρόνια, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια λειτουργούμε τμήματα υποδομής στα οποία γυμνάζονται και μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου νεαρής ηλικίας αθλητές.
Φέτος είχαμε την χαρά δέκα (10) από τους μικρούς σε ηλικία αθλητές των τμημάτων υποδομής να ανέβουν στην πρώτη ομάδα. Δεν χωρά αμφιβολία ότι όλοι οι άνθρωποι του αθλητισμού οφείλουμε να κρατήσουμε αυτά τα παιδιά στο γήπεδο. Για να γίνει, όμως, κάτι τέτοιο οφείλουμε όλοι μας να τους προστατεύσουμε από διαιτησίες σαν τις χθεσινές.
Για την ακρίβεια αναφερόμαστε στον αγώνα Πανθυρεατικός-Ερμης Μελιγούς και στην αντιμετώπιση του διαιτητή της αναμέτρησης Κο.Πασχου ο οποίος κατά τη γνώμη μας αλλοίωσε με τις αποφάσεις τους την έκβαση της συγκεκριμένης αναμέτρησης.
Πιο συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας αισθάνεται την ηθική υποχρέωση απέναντι στους φιλάθλους της ομάδας μας αλλά και τους φίλους του ποδοσφαίρου να καταδικάσει την διαιτητική συμπεριφορά του Κο.Πασχου. Για όλα αυτά αλλά και για την εν γένει αντιμετώπιση της ομάδας μας από την διαιτησία του εν λόγω αγώνα από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό, μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιονδήποτε υγιή φίλαθλο είτε της δικής μας είτε της αντίπαλης ομάδας.Ακομα πλεον υπαρχει και βιντεο του αγωνα που αποδεικνύει τα λεγομενα μας. Κλείνοντας, θα πρέπει να τονίσουμε ότι από εδώ και πέρα δεν θα δεχθούμε καμία ανάλογη αντιμετώπιση από κανέναν και θα προασπισουμε με καθε τροπο τα συμφεροντα της ομαδας μας, ενώ όλοι οι υπαίτιοι τέτοιων περιστατικών θα μας βρίσκουν απέναντι τους.
Με τιμή,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ..

αλλοίωσε με τις αποφάσεις τους την έκβαση της συγκεκριμένης αναμέτρησης.???? στο βίντεο του αγώνα δε βλέπουμε και καμια φαση να κάνατε ρε παράγοντες του ερμή.. η μήπως είσασταν σε αλλο γηπεδο και απλά σας βάρεσε λίγο το τσιπουράκι στο κεφάλι και δε ξέρετε τη λέτε? ε?

ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΣΦΗΡΙΧΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.... ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗς ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ.... ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο κ. Λαμπουδακης

Ως ποδοσφαιριστής και προπονητής του Ερμή δεν συμμερίζομαι ούτε συμφωνώ απόλυτα με τη επιστολή της ομάδας μου, που πιστεύω ήταν προιον έντονης φόρτισης, αγωνίας και αγανάκτησης για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής. Ο διαιτητής όντως δεν ήταν καλός έκανε πολλά λάθη, έβγαλε δύο κόκκινες (για θέατρο και διαμαρτυρίες σε επανάληψη πέναλτι) σε ένα παιχίδι που δεν υπήρχαν σκληρά μαρκαρίσματα , ούτε εντάσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών, δεν κατάφερε να μπει στην ψυχολογία του παιχνιδιού και ως άρχων αγώνος (λόγω σφυρίχτρας) αρκέστηκε εκεί προσπάθησε να επιβάλλει τους κανόνες με το γράμμα του νόμου και να χάσει την ουσία που είναι το θέαμα και η ψυχαγωγία που προσφέρει το ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω οτι υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος ούτε δόλος από τον διαιτητή ώστε να επηρεάσει το αποτέλεσμα του αγώνα, καθώς η ομάδα του Άστρους είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες για να πάρει το παιχνίδι και το λέω διότι δεν θέλω οι ποδοσφαιριστές του Ερμή να δικαιολογήσουμε την εμφάνιση και το αποτέλεσμα ρίχνοντας αυθύνες στους διαιτητές.

φορτιζετε το κλιμα για να πιεσετε καταστασεις..