Έρχονται τέσσερα νομοσχέδια για Δημόσιο, Αυτοδιοίκηση

Έρχονται τέσσερα νομοσχέδια για Δημόσιο, Αυτοδιοίκηση

Ιανουάριος 29, 2022 - 13:12
0 σχόλια

Eurokinissi

Την κατάθεση τεσσάρων νομοσχεδίων το επόμενο διάστημα ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης κατά την ομιλία του επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. Πρόκειται, όπως είπε για τη νέα αξιολόγηση, τη στοχοθεσία, τον κώδικα ιθαγένειας, και τον ενιαίο κώδικα αυτοδιοίκησης.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Ήσασταν 4,5 χρόνια στην κυβέρνηση! Κυβέρνηση της Αριστεράς που έπρεπε να διοικήσει ένα ταξικό και διαπλεκόμενο κράτος που υπηρετεί τα συμφέροντα των ολιγαρχών. Ήρθατε για να τα αλλάξετε και στα 4,5 χρόνια πόσους νόμους φέρατε και τι περιεχόμενο είχαν; Ο ριζοσπάστης ΣΥΡΙΖΑ και η επαναστατική του ορμή στη διοικητική μεταρρύθμιση εξαντλήθηκε σε 3 νόμους! Κινητικότητα, μητρώο στελεχών και αλλαγή αξιολόγησης και ένα νόμο για ενδυνάμωση του ΑΣΕΠ που ποτέ δεν εφαρμόστηκε»..

«Ξέρετε το αποτέλεσμα της Κυριακής. Ξέρετε ότι η Κ.Ο. της ΝΔ θα είναι συμπαγής και θα δώσει την εμπιστοσύνη της στη κυβέρνηση. Την Κυριακή το βράδυ θα πάρετε την απάντηση σας».

«Γιατί το κάνετε; Ο αρχηγός σας, από χαρισματικός και εξαίρετος νέος ηγέτης, με λαμπρό μέλλον, το παιδί της Αριστεράς, είναι σήμερα ηττηθής τρεις φορές, επί 2,5 χρόνια, με διψήφια διαφορά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ. Και τώρα με τις δημοσκοπήσεις αγωνιά μη βγει η επόμενη και τον δείχνει τρίτο κόμμα και είπε να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.