Έρχεται αύξηση του ορίου επιβατών σε ταξί και ΙΧ

Έρχεται αύξηση του ορίου επιβατών σε ταξί και ΙΧ

Απρίλιος 12, 2022 - 15:33
0 σχόλια

EUROKINISSI

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9 και ερωτηθείς σχετικά, αναφέρθηκε στο όριο των επιβατών σε ταξί και οχήματα, ένα μέτρο που έχει εφαρμοστεί κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού και έχει ταλαιπωρήσει τους επαγγελματίες του κλάδου, ενώ έχει δυσχεράνει και τη ζωή των πολιτών.

Ερωτηθείς σχετικά με τα παράπονα που εκφράζουν αρκετά ζευγάρια αλλά και συγγενείς, που στο πλαίσιο των υγειονομικών μέτρων δεν έχουν δικαίωμα να μπουν το ίδιο ταξί, ο υπουργός δήλωσε ότι «γνωρίζω ότι το υπουργείο Μεταφορών έχει καταθέσει για το ζήτημα αίτημα αναθεώρησης στην Επιτροπή».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, η όποια απόφαση αναμένεται να ληφθεί την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ δεν αποκλείεται να επηρεάσει και τα όρια των ΙΧ, στο πλαίσιο της σταδιακής χαλάρωσης των μέτρων που έχει ξεκινήσει.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.