Εργαστήριο κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών στις Ρίζες

Εργαστήριο κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών στις Ρίζες

Δεκέμβριος 05, 2022 - 18:15
0 σχόλια

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 5 μ.μ., ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος «Οι Ρίζες μας» διοργανώνει στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού «εργαστήριο κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών» τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους μας φίλους! Αφού ολοκληρωθούν οι κατασκευές μας, θα στολίσουμε μαζί τα δέντρα στην πλατεία μας και θα διακοσμήσουμε τον εσωτερικό χώρο του κέντρου για τις επικείμενες εκδηλώσεις μας. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι και η βοήθεια σας θα μας είναι πολύτιμη!

Όσοι διαθέτετε στολίδια, που δεν χρησιμοποιείτε πια, μπορείτε να τα φέρετε στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού τη Δευτέρα (5/12) από τις 18:00 έως τις 21:00 και τη Τετάρτη (7/12) από τις 18:00 έως τις 21:00 για να χρησιμοποιηθούν στο στολισμό!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓ ΟΣ "01 ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ" Σας προσκαλούμε για να δημιουργήσουμε μαζί παχριστουγεννιάτκα στολίδια, που θα κοσμήσουν τα δέντρα του χωριού μας καθώς και χώρο των εκδηλώσεων μας ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Θα υπάρξο χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους, ενώ Σύλλογος θα προσφέρει ζεστή σοκολάτα και τσουκαλόκαυτο σε όλους! ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟΛΙΔΙΩΝ Σάββατο 10 Dεκεμβρίου 5:00 μ.μ. Î νευματικό Κέντρο Ριζών Pιg Σας περιμένουμε με άκρως εορταστική διάθεση! Μη λείψει κανείς!"


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.