Εργαστήρι Κεραμικής Τέχνης στη Νέα Χώρα Καστρίου

Εργαστήρι Κεραμικής Τέχνης στη Νέα Χώρα Καστρίου

Ιούλιος 31, 2022 - 16:33
0 σχόλια

Εργαστήριο Κεραμικής Τέχνης

Αύγουστος 2022
Χορηγός: ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος των Απανταχού Νεαχωριτών «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Νέας Χώρας Καστρίου σας προσκαλεί στο Εργαστήριο Κεραμικής 2022, που για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνουν στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Σχολείου.
Είναι μια ευκαιρία να επισκεφθείτε τη Νέα Χώρα, να απολαύσετε τις φυσικές ομορφιές του χωριού μας και να συμμετάσχετε στα μαθήματα αγγειοπλαστικής που παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ στους ενδιαφερόμενους.

Στη δράση αυτή θα αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και θα ανακαλύψουμε τη δημιουργική πλευρά που κρύβουμε μέσα μας, δημιουργώντας κεραμικά με διάφορες τεχνικές κατασκευής και διακόσμησης

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα κρατήσουν ως αναμνηστικό τα έργα τους.

Το Εργαστήριο θα λειτουργήσει τα Σαββατοκύριακα του Αυγούστου σε ομάδες των 5-10 ατόμων με τεχνική υπεύθυνη την κ. Γιάννα Χάγια.

΄Ωρες λειτουργίας: Σαββατοκύριακα: πρωί 9.00-13.00 και απόγευμα 5.00-9.00.

Τις καθημερινές το εργαστήριο θα λειτουργήσει κατόπιν συνεννόησης στα τηλέφωνα: 6984656061 (Γιάννα Χάγια) και 6978450480 (Παναγιώτης Γ.
Κουτσογιάννης)

email: hayayanna@gmail.com rouvalisyllogos@gmail.com

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.