Έρευνα της ΟΕΒΕΑ για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των εργαζομένων στην Αρκαδία

Έρευνα της ΟΕΒΕΑ για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των εργαζομένων στην Αρκαδία

Μάρτιος 08, 2024 - 14:05
0 σχόλια

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ) πραγματοποιεί έρευνα για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των εργαζομένων του νομού μας.

"Στο πλαίσιο της έρευνας για να οργανώσουμε και να υλοποιήσουμε κατάλληλα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης σε ΜΜΕ που να ανταποκρίνονται τόσο στις ανάγκες των επιχειρήσεων (εργαζομένων και εργοδοτών) όσο και στις απαιτήσεις της σύγχρονης επιχειρηματικότητας, δημιουργήσαμε το ακόλουθο ερωτηματολόγιο για να διερευνήσουμε τις εκπαιδευτικές ανάγκες των εργαζομένων και κατ’ επέκταση των επιχειρήσεων της Αρκαδίας:

    ΕΔΩ  (για επιχειρήσεις)
    ΕΔΩ (για εργαζόμενους)

Το παραπάνω ερωτηματολόγιο που πρόκειται να συμπληρώσετε είναι ανώνυμο και η συμμετοχή σας εθελοντική.
Παρακαλούμε να απαντήσετε στις ερωτήσεις, επιλέγοντας κάθε φορά την απάντηση που εκφράζει τα προσωπικά σας βιώματα και τις απόψεις σας, προκειμένου τα συμπεράσματα που θα προκύψουν να είναι έγκυρα και αξιόπιστα.

    ΕΔΩ  (για επιχειρήσεις)
    ΕΔΩ (για εργαζόμενους)

Όλες οι πληροφορίες που θα δώσετε θα είναι αυστηρά εμπιστευτικές και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και µόνο στο πλαίσιο καταγραφής των εκπαιδευτικών αναγκών του Νομού μας.
Ο χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου εκτιμάται ότι θα διαρκέσει περίπου πέντε λεπτά της ώρας.
Αν απαιτηθεί οποιαδήποτε διευκρίνιση για την έρευνα και το σκοπό της ή θα θέλατε να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα της μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο oebearcadia@gmail.com.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και το χρόνο που θα διαθέσετε για την απάντηση σας.
Η ομάδα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ). "


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.