Επιτυχημένη η πρώτη νοσηλευτική ημερίδα στην Τρίπολη (pics,vid)

Επιτυχημένη η πρώτη νοσηλευτική ημερίδα στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιούνιος 01, 2018 - 14:27
0 σχόλια

Η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκοµείου Τρίπολης, ο ΣΥ.ΝΟ Ε.Σ.Υ. Ν. Αρκαδίας σε συνεργασία µε την 6η Υ.ΠΕ. Πελαποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και ∆υτικής Ελλάδας, πραγματοποίησαν την πρώτη Νοσηλευτική ημερίδα με θέμα «Οι Νοσηλευτές δύναμη στην υγεία» την Παρασκευή 1 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

Η οργανωτική επιτροπή και ο πρόεδρος της  κ.Κοσκινάς Παναγιώτης κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία την πρώτη νοσηλευτική ημερίδα, η οποία απέσπασε πολύ καλά σχόλια από τους παρευρισκόμενους και σίγουρα θα συνεχιστεί στο μέλλον με άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Θέματα τα οποία αναλύθηκαν μεταξύ άλλων είχαν να κάνουν με την «Αξιολόγηση γνώσεων νοσηλευτικού προσωπικού σε σχέση με τον καρκινικό πόνο, καθώς και με το «Οξύ Έμφραγμα Μυοκαρδίου σε ασθενείς ηλικίας μικρότερης των 45 ετών»

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί σε λίγο τους χαιρετισμούς που έγιναν στην έναρξη της ημερίδας καθώς και μέρος από τις ομιλίες.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Επιτυχημένη η πρώτη νοσηλευτική ημερίδα στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.