Επίθεση απο μολυσμένα κουνούπια

Επίθεση απο μολυσμένα κουνούπια

Ιούλιος 23, 2011 - 12:12
1 σχόλια

- Καθημερινά οι πολίτες προσφεύγουν στα φαρμακεία για αντιβιώσεις

   Η νέα Διοικητική μεταρρύθμιση και το μεταβατικό στάδιο  έχει οδηγήσει σε καθυστερήσεις ενεργειών οι οποίες είναι επιζήμιες για τους πολίτες και την υγεία τους. Η απόφαση για τον ψεκασμό για τα κουνούπια ελήφθη από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου 3 μέρες πριν από του Αγίου Πνεύματος σε κατεπείγουσα συνεδρίαση ένεκα της διάστασης του προβλήματος. Τα χρήματα που δόθηκαν ήταν μειωμένα σε σχέση με άλλες χρονιές και πολλοί σύμβουλοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για μη επάρκεια ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες. Άλλοι πάλι μίλησαν για τις τραγικές καθυστερήσεις οι οποίες έχουν επιπτώσεις στους πολίτες και την υγεία τους. Μάλιστα τέθηκε και το θέμα των καθυστερήσεων αφού σε κάποιους νομούς δεν έχουν ξανακάνει μια τέτοια διαδικασία πράγμα που σημαίνει πως θα χρειαστεί μεγαλύτερα διάστημα.

Και ενώ όλα αυτά έγιναν τον Ιούνιο πλησιάζουμε στα τέλη Ιουλίου και το πρόβλημα των κουνουπιών παραμένει. Όλες οι περιοχές δέχονται επιθέσεις από δεκάδες κουνούπια πολλά εκ των οποίων είναι μολυσμένα! Αντιμέτωποι με μια τέτοια επίθεση ήρθαν πριν από 2 εβδομάδες λουόμενοι στο Άστρος. Εκατοντάδες κουνούπια έκαναν την εμφάνισή τους ε τη δύση του ηλίου με αποτέλεσα η παραλία να αδειάσει μέσα σε δευτερόλεπτα. Οι λουόμενοι βάζοντας πετσέτες και ότι άλλο μπορούσαν κάλυψαν τα σώματά τους ώστε να αποφύγουν τα τσιμπήματα!
Κάποιοι βέβαια δεν είναι και τόσο τυχεροί αφού ξυπνούν από τον ύπνο ε δεκάδες τσιμπήματα στο σώα τους. Περισσότερο ανησύχησαν όσοι είδαν αυτά τα τσιμπήματα να μετατρέπονται γρήγορα σε πληγές! Οι πολίτες που σπεύδουν στα φαρμακεία καθημερινά προκειμένου να βρουν τρόπους να προστατευθούν από τα κουνούπια είναι δεκάδες. Σκευάσματα που κρατούν μακριά ατ έντομα από το χώρο αλλά και από το σώα έχουν την τιμητική τους ενώ μεγάλη ζήτηση έχουν και οι αλοιφές - αντιβιώσεις αφού όπως προαναφέραμε πολλοί πολίτες αντιμετωπίζουν τσιμπήματα από μολυσμένα κουνούπια. Το πρόβλημα σαφώς και δεν θα υπήρχε αν ο ψεκασμός είχε γίνει στην ώρα του…
Χ.Τ
 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Κύριε Τατούλη ακόμα και στα αυτονόητα είστε λίγος! Και αυτό αυτονόητο είναι θα μου πείτε!