Επιστροφή στις νίκες ο Παναρκαδικός, ήττα στην Αμαλιάδα η Δόξα

Επιστροφή στις νίκες ο Παναρκαδικός, ήττα στην Αμαλιάδα η Δόξα

Μάρτιος 19, 2017 - 17:27
0 σχόλια

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των Αρκαδικών ομάδων στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με τον Παναρκαδικό να επικρατεί του ΠΑΟ Βάρδας με 2-0 και την Δόξα Μεγαλόπολης να γνωρίζει την ήττα στην Αμαλιάδα με 4-0.

Στην Τρίπολη το τριφύλλι επέστρεψε στις νίκες έπειτα από αρκετό καιρό και έτσι επέστρεψε και πάλι η ηρεμία στο πράσινο στρατόπεδο. Ο Παναρκαδικός κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΟ Βάρδας σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τον Τέλη Σαλαπάτα να ανοίγει το σκορ στο 15’ και στο 67’ ο Ανδριέλος με αυτογκόλ έπειτα από προσπάθεια του Πούτσι να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Στην Αμαλιάδα η Δόξα έπαιζε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αναφορικά με την προσπάθεια παραμονής της ωστόσο δεν τα κατάφερε και συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Γκαντιάγκα στο 34’, Σταθάτος στο 52’, Όντβογκ στο 62’ και Μπαρδούσης στο 76’ οι σκόρερ για την ομάδα της Ηλείας για το τελικό 4-0.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.