Επιστροφή Γκίτζια στην Α.Ε. Σπάρτης

Επιστροφή Γκίτζια στην Α.Ε. Σπάρτης

Ιανουάριος 26, 2016 - 15:16
0 σχόλια

Στην Α.Ε. Σπάρτης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αρκάς μεσοαμυντικος Βασίλης Γκίτζιας μετά το τέλος της συνεργασίας του και την αποχώρηση του από την Ένωση Ερμιονίδας.

Ο νεαρός άσος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια έπειτα από έξι μήνες που βρέθηκε στην Ερμιόνη για λογαριασμό της Ένωσης καθώς την περσινή σεζόν με την ομάδα της Σπάρτης αποτέλεσε έναν  από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Μάλιστα ο Βασίλης Γκίτζιας πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με την Λακωνική ομάδα την Δευτέρα (24/1) δίνοντας μία ακόμα λύση στα χέρια του Σωτήρη Αντωνίου.

Παράλληλα με την απόκτηση του Βασίλη Γκίτζια η Α.Ε. Σπάρτης βρίσκεται πολύ κοντά σε μία ακόμα μία μεταγραφή και πιο συγκεκριμένα του έμπειρου αμυντικού Γιώργου Παρασκευαιδή που έμεινε ελέυθερος από την Κέρκυρα γνώστος από το πέρασμα του στο παρελθόν και από άλλες ομάδες της Super League.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.