Επιστροφή Γεωργακόπουλου στο τριφύλλι

Επιστροφή Γεωργακόπουλου στο τριφύλλι

Φεβρουάριος 19, 2016 - 09:49
0 σχόλια

Η μεταγραφική αντεπίθεση του Παναρκαδικού συνεχίζεται με τον Γιώργο Γεωργακόπουλο να επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια και να γίνεται η πέμπτη χειμερινή προσθήκη των πρασίνων.

Ο νεαρός Αρκάς πορτιέρο επιστρέφει στην Τρίπολη για λογαριασμό του Παναρκαδικού με τον ποδοσφαιριστή να τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση του τριφυλλιού και να γίνεται έτσι το νέο μέλος του ρόστερ της ομάδας.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Γιώργος Γεωργακόπουλος θα φορέσει την φανέλα του Παναρκαδικού ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης με κορυφαία στιγμή φυσικά την συμμετοχή στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ, την Παναχαϊκή και Ζάκυνθο.

Έτσι το τριφύλλι με την προσθήκη του Γιώργου Γεωργακόπουλου δυναμώνει ακόμα περισσότερο την θέση ''1'' συνθέτοντας μαζί με τους υπόλοιπους κίπερ της ομάδας ένα πολύ δυνατό σύνολο με τον ανταγωνισμό να είναι  πλέον ιδιαίτερα μεγάλος.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.