Επιστολή έκπληξη από τον Δ.Παυλή! Συνεχίζει ενωτικός για τη νικηφόρα έκβαση στο δήμο Τρίπολης !

Επιστολή έκπληξη από τον Δ.Παυλή! Συνεχίζει ενωτικός για τη νικηφόρα έκβαση στο δήμο Τρίπολης !

Αύγουστος 19, 2010 - 19:21
5 σχόλια

Πριν από ένα μήνα περίπου γνωστοποίησα με δημόσια δήλωση την πρόθεσή μου να διεκδικήσω την ψήφο των πολιτών του νέου Δήμου Τρίπολης για το τιμητικό αξίωμα του Δημάρχου.

Επειδή κάποιοι κύκλοι επιχειρούν να ερμηνεύσουν την απόλυτα ειλικρινή και διάφανη τοποθέτησή μου ως ενέργεια που θέτει εν αμφιβόλω την ενότητα των αυτοδιοικητικών δυνάμεων που εκφράζονται κυρίως από το κόμμα του Πασόκ, θέλω να ξεκαθαρίσω τα παρακάτω.

Η υποψηφιότητά μου θα ισχύσει αυτοδυνάμως σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ αποφασίσει να μην εκφράσει την στήριξή του σε συγκεκριμένη αυτοδιοικητική παράταξη. Είναι ευνόητο φυσικά, αυτό άλλωστε επιβάλει και έως τώρα η πολιτική διαδρομή μου, ότι σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ αποφασίσει να προχωρήσει σε στήριξη συγκεκριμένων αυτοδιοικητικών συνδυασμών, η ολοκάθαρη διεκδίκηση εκ μέρους μου αυτής της στήριξης, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να με οδηγήσει σε επιλογή που θα θέσει εν αμφιβόλω την ενότητα των αυτοδιοικητικών δυνάμεων που θα διεκδικήσουν με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ τη νικηφόρα έκβαση στο Δήμο της Τρίπολης.

Με εκτίμηση,
Δημήτριος Παυλής
Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης


5 Σχόλια

mpravo dhmhtrh,ayto einai magia...panta enotikos!!(gia aytoys poy paizoyn paixnidia sthn plath twn dhmotwn gia proswpika ofelh k mono).pame pio dynata gia mia megalh nikh sto dhmo!!!

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Η΄ΤΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΧΕΣ....ΚΕ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

ΑΝ ΦΟΒΟΤΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ....ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ Κ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!!!

Ο μόνος τρόπος να κερδίσει κάποιος είναι να υπάρχει ενότητα. ΑΝ γίνουν διασπάσεις έχει σίγουρα χάσει. Αυτο κοιτάει η ΝΔ και τονίζει συνέχεια για ενότητα. Ο Παυλής έχει ενθαρυντικά στοιχεία από τις προηγούμενες εκλογές και καλά κάνει και βάζει. Όποιος τον πιστεύει ας τον ψηφίσει.

Μόνο ο Παυλής μαζί με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ μπορεί να κερδίσει το Δήμο Τρίπολης. Βλέπετε να υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο τέτοιας αποδοχής από το κόσμο;