Επίσκεψη της υποψήφιας ευρωβουλευτού Mαριλένας Kοππά στην Τρίπολη

Επίσκεψη της υποψήφιας ευρωβουλευτού Mαριλένας Kοππά στην Τρίπολη

Μάιος 14, 2014 - 15:20
1 σχόλια

Με την ευκαιρία της επίσκεψης της Μαριλένας Κοππά, ευρωβουλευτού της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών και υποψήφιας με τη ΔΗΜΑΡ - Προοδευτική Συνεργασία, στην Τρίπολη,  η  ΔΗΜΑΡ σας καλεί στην εκδήλωση «Επωάζοντας την Καινοτομία: Αρκαδία, Ελλάδα, Ευρώπη»  στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Αρκαδία (ΟΕΒΑ-Καλαμών 113) την Πέμπτη 15 Μαΐου στις 12.00.

Η Εκδήλωση «Επωάζοντας την Καινοτομία: Αρκαδία, Ελλάδα, Ευρώπη» είναι μια συζήτηση μεταξύ της Ευρωβουλευτού Μαριλένας  Κοππά, για την Καινοτομία και τη Νέα Οικονομία, με νέους επιχειρηματίες, παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς της περιφέρειας. Η εκδήλωση θα εστιάσει στην πολιτική και προγραμματική διάσταση του οράματος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και βιοτεχνών Αρκαδίας και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για ίδρυση της  «Θερμοκοιτίδα Καινοτομίας». Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στο συγκεκριμένο όραμα, αναλύοντας πολιτικές, στρατηγικές και επιχειρησιακές διαστάσεις του συγκεκριμένου εγχειρήματος.

Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου.

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Πρόδωσε το κόμμα που την τίμησε επιλέγοντάς την για την ευρωβουλή! Το κόμμα της επένδυσε πάνω της, ξοδεύτηκε, έθρεψε ελπίδες, την ανέβασε στο ύψιστο αξίωμα για έναν άνθρωπο, ειδικά για ένα κατώτερο ον, μια γυναίκα, να εκπροσωπεί το Πασόκ (υπάρχει μεγαλύτερη τιμή;) στην ευρωβουλή και τώρα εγκατέλειψε το μετερίζι, αυτούς που της έδωσαν ψωμί να φάει, τους παράτησε στην ύστατη ανάγκη και αυτομόλησε στους εχθρούς.