Επίσημη έναρξη του Χριστουγεννιάτικου χωριού στο Λεωνίδιο

Επίσημη έναρξη του Χριστουγεννιάτικου χωριού στο Λεωνίδιο

Δεκέμβριος 21, 2014 - 11:27
0 σχόλια

Σήμερα στις 7:00μμ

Οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού και του Γυμνασίου Λεωνιδίου, με την υποστήριξη του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, για 2η χρονιά θα ομορφύνουν την Πλατεία Ηρώων στο Λεωνίδιο με το «Χωριό του Άι Βασίλη». Ένα χριστουγεννιάτικο χωριό με γιορτινή ατμόσφαιρα, μαγευτικές μελωδίες, ποικιλία δραστηριοτήτων και φυσικά τον αγαπημένο όλων μας … τον Άι Βασίλη !!

Το «Χωριό του Άι Βασίλη» τις μέρες και τις ώρες λειτουργίας του, θα μας κρατάει συντροφιά, δίνοντάς μας την ευκαιρία για μια όμορφη χριστουγεννιάτικη βόλτα στα στολισμένα κιόσκια των Συλλόγων με άφθονα κεράσματα. Θα έχουμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε χειροποίητες δημιουργίες των γονέων και των παιδιών, στολίδια, μικροδώρα κ.ά.

Οι δραστηριότητες στο «Χωριό» δεν σταματούν εδώ …

Θα υπάρχουν :

Τοίχος αναρρίχησης
Ταχυδρομείο
Κατασκευές βραχιολιών
Φούρνος για χειροποίητα, από τα παιδιά, κουλουράκια
Επιτραπέζια παιχνίδια δαπέδου
Face painting
Αγορά ροφημάτων όπως ζεστό κρασί και ζεστή σοκολάτα
Αγορά με λουκουμάδες, hot dog, κρέπες, ποπ κορν, ψητά κάστανα, γλυκά, λικέρ κ.ά
Το σπιτάκι του Άι Βασίλη.

Ο Άγιος Βασίλης θα επισκέπτεται καθημερινά το «Χωριό» για να μιλήσει με όλα τα αγαπημένα του παιδάκια, να καθίσει στην αναπαυτική του πολυθρόνα, να φωτογραφηθεί με όλους, μέχρι την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς που θα μοιράσει τα δωράκια του σε όλους τους μικρούς μας φίλους!

Οι δραστηριότητες μπορεί να ποικίλλουν από μέρα σε μέρα. Θα υπάρχει ανάρτηση στον πίνακα ανακοινώσεων του «Χωριού».

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ:

Το «Χωριό» θα ξεκινήσει με την φωταγώγησή του από τον Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας, την Κυριακή 21-Δεκ στις 07:00μμ.

Η φιλαρμονική μπάντα του Δήμου με χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα συνοδέψει τον Κο Δήμαρχο ως την Πλατεία Ηρώων. Εκεί θα βρίσκεται και η παιδική χορωδία του Ωδείου Ναυπλίου – παράρτημα Λεωνιδίου, να μας συντροφεύσει με τις όμορφες παιδικές φωνές και τα γιορτινά τραγούδια.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.