Επιμένει στο δεματοποιητή και αναζητά οικόπεδο ο Δήμος Β. Κυνουρίας

Επιμένει στο δεματοποιητή και αναζητά οικόπεδο ο Δήμος Β. Κυνουρίας

Ιανουάριος 05, 2012 - 19:45

Χώρο 12-15 στρεμμάτων αναζητά ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας για αγορά ώστε να εγκαταστήσει το δεματοποιητή των απορριμμάτων. Σύμφωνα με τη διακήρυξη που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του δήμου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την πρότασή τους μέχρι τις 26 Ιανουαρίου ενώ θα επιλεγεί το οικόπεδο που θα πληροί τις προϋποθέσεις και θα έχει τη συμφερότερη τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο.

Το προσφερόμενο οικόπεδο θα πρέπει να πληροί τους παρακάτω όρους να είναι 12-15 μέτρα, να βρίσκεται εκτός ορίων οικισμοί, πλησίον του χειμάρρου Τάνου και να εφάπτεται του . Το οικόπεδο θα πρέπει να έχει δρόμο προσπελάσιμο σε μεγάλα φορτηγά , να είναι ελεύθερο νομικών βαρών ή διεκδικήσεων (υποθήκες, προσημειώσεις, κατασχέσεις, κ.τ.λ.).

και γενικά οποιασδήποτε άλλης πράξης που επηρεάζει τη νομική κατάσταση ενός ακινήτου.

Οι προσφορές ενδιαφέροντος κατατίθενται στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και εν συνεχεία

αποστέλλονται, μέσω της διαδικασίας χρέωσης εγγράφων, στην αρμόδια επιτροπή του άρθρου 7 του Π.Δ. 270/81, η οποία με επιτόπια έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότατος των προσφερομένων οικοπέδων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της παρούσας διακήρυξης. Η επιτροπή συντάσσει σχετική έκθεση, εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ενός ακινήτου αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος με ανακοίνωσή του ορίζει την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της δημοπρασίας, καλώντας με έγγραφό του που θα επιδοθεί με αποδεικτικό, να λάβουν μέρος σ’ αυτήν μόνο εκείνοι των οποίων τα ακίνητα κρίθηκαν κατάλληλα κατά τη διαδικασία της Α΄ φάσης.

Για τη συμμετοχή στη Β΄ φάση του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν, επί ποινή αποκλεισμού, να καταθέσουν εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένου πιστωτικού ιδρύματος.

Η δημοπρασία είναι φανερή, προφορική, μειοδοτική και διενεργείται με κατάθεση προσφορών (τιμή πώλησης) ανά τετραγωνικό μέτρο επιφανείας των προσφερόμενων ακινήτων.  

Ειδήσεις: