Επικίνδυνο το παιχνίδι στην παιδική χαρά στα Παραδείσια

Επικίνδυνο το παιχνίδι στην παιδική χαρά στα Παραδείσια

Απρίλιος 27, 2016 - 10:48
0 σχόλια

Πάσχα στο χωριό, αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που κάνουν όλοι οι Έλληνες και βρίσκουν την ευκαιρία να γυρίσουν  στα χωριά τους μερικές ημέρες και να ζήσουν στον τόπο που μεγάλωσαν, να γιορτάσουν τις άγιες μέρες με την οικογένεια , τους συγγενείς και τους φίλους μαζεμένους.

Πολλά χωρά όμως σε όλη την χώρα είναι τελείως εγκαταλελειμμένα και δυστυχώς σε πολλά σημεία υπάρχουν κίνδυνοι και προβλήματα που κανείς δεν φρόντισε να διορθώσει. Μια τέτοια περίπτωση μας γνωστοποίησε μια αναγνώστρια του Καφενείου της Μεγαλόπολης και στα Παραδείσια Μεγαλόπολης.

Δίπλα ακριβώς από τις κούνιες ,εκεί που αυτές τις ημέρες θα γεμίσει ο χώρος με μικρά παιδιά, υπάρχει ένα ετοιμόρροπο σπίτι που ανά πάσα στιγμή μπορεί να πέσει και να υπάρχει τραυματισμός. Σίγουρα τέτοιοι χώροι θα έπρεπε να είναι ελεγμένοι και να προσφέρουν ασφάλεια στους μικρούς και μεγάλους που πηγαίνουν εκεί.

Όπως μας ενημερώνει η αναγνώστρια μας , σε συζήτηση που είχε με ανθρώπους που μένουν μόνιμα στα Παραδείσια, το πρόβλημα είναι γνωστό πολλά χρόνια και  έχουν ενημερωθεί όλες οι Δημοτικές Αρχές που πέρασαν, έχουν δώσει υποσχέσεις ότι θα λύσουν το θέμα αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα.Βέβαια φρόντισαν να τοποθετήσουν μια ταμπέλα που γράφει «Προσωρινή παύση λειτουργίας» αλλά πως γίνεται να κρατήσουμε τα παιδιά μακριά από τις παιδικές χαρές;

Δικαίως αναρωτιέται λοιπόν ο πολίτης:

Ως φαίνεται στην Ελλάδα που ζούμε θα πρέπει πρώτα να θρηνήσουμε θύματα και ύστερα να πάρουμε μέτρα.

Εμείς ελπίζουμε να δοθεί σύντομα μια λύση και να ασχοληθεί κάποιος άρχοντας μας άμεσα με το θέμα.

Δείτε και 2 φωτογραφίες από το σημείο από το Καφενείο Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.