«Επενδύει» σε Μπαλή ο Ολυμπιακός

«Επενδύει» σε Μπαλή ο Ολυμπιακός

Ιούλιος 05, 2016 - 09:38
0 σχόλια

Ο Γιώργος Μπαλής έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Παίδων και βρίσκεται στην προεπιλογή του Μάνου Μανουσέλη για το Ευρωμπάσκετ Παίδων στην Πολωνία (12-20/8) ωστόσο είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του και να κάνει τα πρώτα του βασικά άλματα στην καριέρα του.

Ο νεαρός γκαρντ  ανήκει στην nuvelle vague του Αρκαδικού μπάσκετ και αποτελεί ένα από ανερχόμενα αστέρια με την περίπτωση του να μπαίνει δειλά, δειλά στα τεφτέρια μεγάλων ομάδων και να παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του.

Όπως φαίνεται ο Γιώργος Μπαλής έχει μπει ψηλά στην λίστα των ανθρώπων του Ολυμπιακού που παρακολουθούν νεαρούς καλαθοσφαιριστές με τους πρωταθλητές να είναι έτοιμοι να επενδύσουν στο ταλέντο και στις δυνατότητες του για το μέλλον θέλοντας να αποκτήσουν τα δικαιώματα του και να τον κάνουν άμεσα δικό τους.

Ο 16χρονός διεθνής άσος όμως είναι αποφασισμένος να κινηθεί με σύνεση και ψυχραιμία για να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και όπως όλα δείχνουν από την νέα αγωνιστική χρονιά θα φορά την φανέλα της Καλαμάτας BC όπου μετά την κατάκτηση της Α'  ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ θα βρεθεί την επόμενη σεζόν στα παρκέ της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Για τον Γιώργο Μπαλή ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Καλαμάτα BC είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα πιο απαιτητικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Γ' Εθνικής έχοντας ρόλο και παιχνίδια στα πόδια του πράγμα που θα τον βοηθήσει στην συνέχεια δίνοντας του σημαντικές παραστάσεις.

Το γεγονός αυτό δίνει το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να παρακολουθεί την εξέλιξη της πορείας του έχοντας εικόνα των ικανοτήτων του από ένα δύσκολο πρωτάθλημα με μια νεοφώτιστη ομάδα και παράλληλα να κάνει την δική του απαραίτητη αξιολόγηση για να μπορέσει να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Αξίζει να σημειωθεί το ότι ο Γιώργος Μπαλής βρίσκεται στις πρώτες επιλογές νεαρών αθλητών που παρακολουθεί στενά ο Ολυμπιακός και είναι πρόθυμος να επενδύσει στο ταλέντο του για τα επόμενα χρόνια είναι σίγουρα κάτι το οποίο καταδεικνύει τα βήματα προόδου των τελευταίων χρόνων στον Αρκαδικό αθλητισμό.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.